TUGA: Sahranjena Andrea Bojanić

Neopisivi bol

TUGA: Sahranjena Andrea Bojanić

Crna Hronika -
Sahrani su prisustvovali brojni prijatelji i članovi porodice, ali ne i Željko Mitrović, niti bilo ko iz njegove porodice.

BEOGRAD - Andrea Bojanić (17) koja je pre dva dana poginula u Ustaničkoj ulici, kada je oko 23.30 sati na nju automobilom naleteo Aleksandar Mitrović (19) odbacivši je od pešačkog prelaza, sahranjena je danas u 14 sati na Lešću u prisustvu porodice, rodbine i prijatelja.

Sahrani su prisustvovalo više od 50 osoba od kojih je najviše bilo brojnih prijatelja i članovi porodice, ali ne i Željko Mitrović, niti bilo ko iz njegove porodice.

Govor na Andreinoj sahrani održao je jedan od rođaka koji je rekao da ovo nije zbogom, nego doviđenja i dodato da će se oni sresti i svi opet biti zajedno.

" Da je sreće ti bi sahranjivala nas, a ne mi tebe, rekao je rođak. U povorci koja se kretala prema mestu gde je Andrea sahranjena komentarisali su da bi bilo neumesno da se Mitrović pojavio na sahrani.

Da podsetimo Aleksandar Mitrović (20), sin vlasnika Pinka Željka Mitrovića, pregazio je preksinoć oko 23.30 Andreu Bojanić (17) na pešačkom prelazu u Ustaničkoj ulici u Beogradu! Od zadobijenih povreda Andrea je izdahnula na licu mesta, a vozaču je, posle saslušanja u policiji, određeno zadržavanje do 48 sati.

Mitrović je vozio BMW X6 koji je velikom brzinom je išao niz Ustaničku ulicu iz pravca Bulevara kralja Aleksandra. Kad je došao do pešačkog prelaza, gde postoji i semafor, pojavila se devojka, koja je prelazila ulicu. Automobil je naleteo na Andreu, koja je od siline udarca odletela čak 30 metara

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track