ZBOG PIVSKOG STOMAKA I ČUDNE FRIZURE JE NEPREPOZNATLJIV: Važio je za najvećeg ZAVODNIKA među glumcima, a ovako izgleda DANAS (FOTO)
Foto: Profimedia

PROPAO

ZBOG PIVSKOG STOMAKA I ČUDNE FRIZURE JE NEPREPOZNATLJIV: Važio je za najvećeg ZAVODNIKA među glumcima, a ovako izgleda DANAS (FOTO)

Pop kultura -

Škotski zavodnik Džerard Batler, mamio je uzdahe žena širom sveta, kada je na filmskom platnu pokazao svoje mišićavo telo. Škotski zavodnik proslavio se ulogama u mjuziklu "Fantom iz Opere" i epskom spektaklu "300" gde mu je uloga kralja Leonida omogućila dugogodišnju naklonost nežnijeg pola, a postao je jedan od najpoželjnijih frajera u Holivudu.

foto: Profimedia

Isklesano telo, gusta brada i muževan glas uvukli su se pod kožu svim obožavateljkama, a redovno pojavljivanje na crvenom tepihu učinilo ga je neizostavnim. Čak i uloge u romantičnim komedijama poput "P.S. Volim te" utvrdile su njegov položaj najtraženijeg frajera u Holivudu. Iako je i danas velika zvezda, njegove najnovije fotografije pokazuju da su Džerarda stigle godine. Naime, viđen je kako s prijateljima ide na surf u Malibuu, a otkrivši goli torzo pokazao je da su se isklesane pločice nažalost, istopile.

foto: Profimedia

Podsetimo, ovaj škotski glumac se na crvenom tepihu u Los Anđelesu u avgustu pojavio sa 48-godišnjom glumicom Morgan Braun, dugogodišnjom devojkom s kojom je već nekoliko puta raskidao. Time su dali do znanja da su prevazišli raskid i da im ruže cvetaju. Česti raskidi, koju su počeli 2014. godine, obeležili su holivudski par kao najnestabilniji.

- Džeri nije spreman da se skrasi. Mislio je da je Morgan prava osoba u pravo vreme, ali ipak nije - rekao je izvor za strane medije dodavši da Džerard jako voli Morgan, ali da nije spreman da se obaveže.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Večernji/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track