Najnovije vesti

U TOJ KUĆI JE PRAVI PAKAO! Dadilja Anđeline Džoli otkrila kakva je slavna glumica majka kada je kamere ne snimaju!
Foto: Profimedia

progovorila

U TOJ KUĆI JE PRAVI PAKAO! Dadilja Anđeline Džoli otkrila kakva je slavna glumica majka kada je kamere ne snimaju!

Pop kultura

Glumica Anđelina Džoli (46) ima težak period iza sebe, od razvoda, suđenja i sukoba sa bivšim, a paralelno se trudi da njena karijera ne ispašta i da sebe prikaže kao dobru majku u javnosti.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Ona navodno odgaja i obrazuje decu na sopstveni način za koji smatra da pozitivno utiče na njihovo sazrevanje i odrastanje, a kako je izjavila, primarni cilj vaspitanja su joj domaći zadaci i obrazovanje kao i usađivanje poštovanja i ljubavi prema svim živim bićima. Jednom je izjavila kako im svake večeri peva uspavanke drugačijim glasom kako bi ih zabavila.

Međutim, dadilja koja je radila za Anđelinu i boravila s njima 24 sata dnevno, otkrila je za američki OK magazin da su iza zatvorenih vrata stvari potpuno drugačije.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

- Ona je majka koja je vrlo odsutna zbog svojih svakodnevnih problema i karijere, ne stiže da se posveti deci i to je recept za propast - rekla je dadilja u i dodala da Anđelina ne može da obuzda decu, a da je situacija postala posebno dramitična otkako se razvela od Breda 2016. godine.

-Anđelina misli da je moderna mama jer se prema njima ponaša kao prema odraslim ljudima. Ali, istina je da je deci s vremena na vreme potreban prekor kako bi mogli da razlikuju ispravno od pogrešnog. Anđelina stvara više problema nego što donosi dobrog i čini im medveđu uslugu - mišljenje je dadilje koja je čuvala šestoro Anđelinine dece: blizance Vivijen i Noksa, Medoksa, Paksa, Zaharu i Šajlo.

I dok u očima javnosti Ađgelina izgleda kao požrtvovna samohrana majka koja čvrsto drži konce u rukama nad odgajanjem dece, kad je kamere ne snimaju liberalna je i prema svojim porocima i prema deci, čak i preliberalna, tvrdi dadilja. Sklona je piću i skoro svake večeri otvori bocu crnog vina, a nekada i više njih.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Iako su njena najstarija deca ispod granice kada legalno smeju da piju alkohol, Anđelina im povremeno dozvoli da popiju čašu ili dve, kazala je dadilja koja smatra da je licemerno od Anđeline što je u borbi za starateljstvo nad decom na sudu optužila Breda da ima probleme sa pićem.

Ispričala je i kako glumica navodno često zbog posla mora da gleda video materijal koji sadrži nasilje i škakljive scene, a ne ustručava se pokazati ga i deci, što nije bio slučaj dok je Bred živeo u kući.

Dadilja je također negirala Angelinine izjave o uspavankama te tvrdi da je to stvar prošlosti.

"Čula sam da često izađe iz kuće uveče i ostavlja decu sasvim samu bez nekog starijeg da ih nadgleda, a skoro ih je ostavila na više od deset sati tokom noći dok je snimala novi film", rekla je i svojim svedočanstvom dovela u pitanje veliki deo glumičinog imidža idealnog roditelja.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

NATA REDOVNO IDE KOD PSIHIJATRA! Otkrila šta joj je rekao zato što 3 godine NEMA PARTNERA!
03:21

NATA REDOVNO IDE KOD PSIHIJATRA! Otkrila šta joj je rekao zato što 3 godine NEMA PARTNERA!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja