BUDANOV SE SLIKAO SA MAPOM LAŽNE DRŽAVE KOSOVA?! Sramotna scena u Kijevu RUSKI NEPRIJATELJ BROJ 1 DOBIO ŠOKANTAN POKLON OD ALBANKE
Foto: Instagram/melizaharadinaj

neverica

BUDANOV SE SLIKAO SA MAPOM LAŽNE DRŽAVE KOSOVA?! Sramotna scena u Kijevu RUSKI NEPRIJATELJ BROJ 1 DOBIO ŠOKANTAN POKLON OD ALBANKE

Planeta -

Kirilo Budanov, šef ukrajinskih obaveštajaca, slikao se sa plaketom na kojoj se nalazi reljefni prikaz lažne države Kosova!

Budanov je šokantan poklon dobio od nekadašnje ministarke spoljnih poslova lažne države Kosova Melize Haradinaj tokom njene posete glavnom gradu Ukrajine.

- Susret sa šefom Glavne obaveštajne službe Kirilom Budanovim u Kijevu bila je velika čast za mene. Najtraženiji Putinov protivnik i kičma odbrane Ukrajine kolosalno vodi efikasne obaveštajne operacije protiv Rusije. Izrazila sam našu srdačnu podršku ukrajinskoj borbi za slobodu kao i velike nade Kosova u još čvršće prijateljske veze sa Ukrajinom i njenim narodom. Gospodin Budanov je pohvalio našu zemlju zbog uspešnog suočavanja sa destruktivnim ambicijama Vladimira Putina na Balkanu i zahvalio je Kosovu na solidarnosti i vojnoj podršci Ukrajini. Slava Ukrajini - napisala je Haradinaj na svom profilu na Instagramu.

Meliza Haradinaj, Kiril Budanov
foto: Instagram/melizaharadinaj

Meliza Haradinaj je došla u Kijev na poziv glavnog rabina Ukrajine Moše Azmana kako bi učestvovala u inauguraciji podzemnog skloništa u naselju Anatevka u izraelskoj zajednici, međutim, nije poznato kojim povodom se sastala sa šefom ukrajinskih obaveštajaca.

Meliza Haradinaj, Kiril Budanov
foto: Instagram/melizaharadinaj

Moskva, podsetimo, smatra da Kirilo Budanov (38) stoji iza većine napada na vojne i civilne mete na ruskoj teritoriji, a za njim je raspisana poternica zbog eksplozije na Krimskom mostu 2022. godine. Ukrajina nije priznala Kosovo tako da ostaje pitanje zašto se Budanov slikao sa plaketom koja simbolizuje lažnu državu.

Meliza Haradinaj Stubla (40) je albanska političarka koja je bila ministarka spoljnih poslova lažne države Kosova od 2020. do 2021. godine i kratko predsednica Alijanse za budućnost Кosova.

Bonus video:

06:39

KIJEV BERE PLODOVE MASAKRA U MOSKVI! Ratni reporter tvrdi: Teroristi deluju kao PODIZVOĐAČI OZBILJNE OBAVEŠTAJNE SLUŽBE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track