"ZABRINUTA SAM ZA ĆERKU, ONA JE U AMERICI, GDE SU ČEŠĆI OVAKVI ZLOČINI" Kaja Ostojić: Ne smem ni da razmišljam o tome (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

"ZABRINUTA SAM ZA ĆERKU, ONA JE U AMERICI, GDE SU ČEŠĆI OVAKVI ZLOČINI" Kaja Ostojić: Ne smem ni da razmišljam o tome (VIDEO)

Stars -

Masakri koji su se dogodili u Osnovnoj školi, Mladenovcu i njegovoj okolini alarmirali su državu, uznemirili građane i poljuljale vlasti.

Takođe su se i lica sa estrade oglasile povodom krvoprolića koji su uterali strah među narodom.

Vračar, knjiga žalosti, OŠ Vladislav Ribnikar
foto: Tamara Trajković/Espreso

Pevačica Katarina Kaja Ostojić je za Kurir televiziju iznela svoju uznemirenost povodom pomenutih slučajeva.

- Užasno, nemam svest o ovome, kao da se ne dešava. Ne mogu da verujem da se to dogodilo kod nas, a najviše su krivi roditelji. Priča se da ga je otac vodio u streljanu i učio kako da barata oružjem. To je malo dete za takve stvari. To mi je potpuno šokantno. Ovom prilikom želim da izjavim saučešće porodicama koje su ostale bez svoje dece - započela je pevačica, pa je otrkila da li je zabrinuta za svoje dete:

01:09

MOJE DETE JE U AMERICI, ČEŠĆE SU OVAKVE SCENE, ZABRINUTA SAM! Kaja Ostojić: Roditelji su najviše krivi za masakr

- Naravno da jesam. Doduše ona je u Americi, a tamo je to još češće. Kod nas se ne pamte ovakve stvari, a tamo se to dešava. Tako da jesam zabrinuta. Moja ćerka je velika i odgovorna, ne želim da razmišljam o tome.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track