POZNATI FUDBALER UHVATIO SUPRUGU U PREVARI SA PRIJATELJEM! Stanišić otkriva: Ono što je posle uradio ženi je još neverovatnije
Ljilja Stanišić, Foto: Kurir TV, Shutterstock

kurir tv

POZNATI FUDBALER UHVATIO SUPRUGU U PREVARI SA PRIJATELJEM! Stanišić otkriva: Ono što je posle uradio ženi je još neverovatnije

Stars -

U razgovoru na Kurir televiziji, novinari Ljilja Stanišić i Ivan Gajić, otkrili svoje utiske o letnjem periodu provedenom na crnogorskom primorju i najavili zanimljive planove za budućnost.

Ljiljana Stanišić, Ivan Gajić
foto: Kurir tv

Dva voditelja, čija su lica postala svakodnevno prisutna na malim ekranima, nisu krila svoje uzbuđenje povodom proteklog perioda i planova koji ih očekuju.

- Pre mesec dana smo zajedno provodili vreme na crnogorskom primorju, a sada nastavljamo ovde da komentarišemo i iznosimo nova saznanja, informacije - sve što je deo našeg posla - kaže Ljilja Stanišić.

Ljiljana Stanišić, Ivan Gajić
foto: Kurir tv

- Kada se setim te Crne Gore, verujte mi, deo toga ste i vi imali priliku da vidite, pročitate i informišete se - dodaje Ivan Gajić.

Njihov rad na terenu, bilo da je reč o crnogorskom primorju ili Beogradu, nosi svoje izazove.

- Svedoci smo neverovatnih situacija koje se dešavaju pred našim očima. Sve to zaista zaokuplja pažnju i izaziva oprečna mišljenja - istakla je Ljilja Stanišić.

19:46

POZNATI FUDBALER UHVATIO ŽENU U PREVARI PA PRETUKAO DRUGA NA MRTVO! Stanišić šokirala: Evo šta je nakon toga uradio sa ženom

Prelazeći na temu letnjih reportaža iz Crne Gore, otkrili su jednu intrigantnu priču.

- Veoma poznati fudbaler koji je oženjen i ima porodicu nije verovao da žena može da ga vara i da je bila neverna sa nekim koga on poznaje. Dešava se to da on prebija njenog ljubavnika, koji je inače njegov prijatelj, a sa njom se posvađao. Taj ljubavnik ga je prijavio nadležnim organima, a fudbaler je dobio kaznu zbog toga što je pretukao čoveka. Pravosnažno je osuđen za to što je uradio. Nastavio je da živi sa ženom uprkos tome što ga je prevarila. Znači nasilje je u pitanju, protiv kojeg se svim borimo, ali nažalost to se dešava ne samo u rijalitiju nego i u životima veoma poznatih i uspešnih ljudi - rekla je Stanišić i dodala:

- Mi u ovoj rubrici donosimo priče o situacijama za koje nemamo materijalne dokaze, ali imamo pouzdane izvore, a i svedoci smo raznih neuobičajenih situacija.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track