PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama
Foto: Kurir

PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama

Društvo -

Pregled najvažnijih vesti za subotu, 20. mart. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako:

VUČIĆ U ZAJEČARU: Narednih 25 dana obilazićemo infrastrukturne projekte! Cilj da do kraja godine imamo 8 auto-puteva u izgradnji

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić započeo je danas nešto posle 10 časova posetu Zaječaru i najavio da će u narednih 25 dana posetiti sve važnije infrastrukturne projekte u Srbiji.

Aleksandar Vucic
foto: Tanjug/ Strahinja Aćimović

VUČIĆ O PRISLUŠKIVANJU: Meni ističe mandat,ali nisam siguran da će njihov doći

Predsednik Aleksandar Vučić kaže da je odavno preboleo sve što je u ljudskom smislu trebalo da preboli i da je shvatio da "ne možete previše ljudskog da očekujete ni u politici, a ni kod onih koje ste smatrali saborcima".

SRBI SA SAMO JEDNIM PREDSTAVNIKOM: U Prištini izglasana vlada Aljbina Kurtija

Mandatar za sastav vlade u Prištini Aljbin Kurti predstavio je danas poslanicima sastav nove vlade, a oni su je izglasali sa 67 glasova "za" i 30 "protiv".

KORONA BROJKE PONOVO RASTU: Danas 4.769 novozaraženih, preminula 32 pacijenta

U Srbiji je u prethodnih 24 sata na korona virus testirano 14.474 građana od kojih je 4.769 novozaraženih.

kovid statistika
foto: Printscreen

PRESEK PO GRADOVIMA: Više od 1.300 novozaraženih u Beogradu, na drugom mestu Niš, evo kakva je situacija u ostalim mestima

Na listi gradova sa najviše novozaraženih i danas je na prvom mestu Beograd gde je potvrđeno još 1.309 novih slučajeva korona virusa.

OGLASIO SE KON: Na oko 2,2 miliona datih vakcina nemamo nijedan anafilaktički šok! OTKRIO JE I KOLIKO ĆEMO JOŠ NOSITI MASKE

Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da na oko 2.200.000 datih vakcina protiv korona virusa, do sada u Srbiji nije zabeležen niti jedan slučaj anafilaktičkog šoka.

NA PUTU SMO KA KATASTROFI! Dr Tiodorović: Bolnice prepune, najveći pritisak do sada! Nema prostora za popuštanje

Član medicinskog dela Kriznog štaba, epidemiolog Branislav Tiodorović, ocenio je da najnovija izmena mera nije popuštanje, nego usklađivanje mera sa životom.

DANIJELA JE LEČIĆA KOG JE OPTUŽILA ZA SILOVANJE PRESTAVLJALA KAO MOĆNIKA FILMSKE INDUSTRIJE: Nasilnici su naši susedi i profesori!

Glumica u Sarajevu predstavila svoj dokumentarac "Zaceli me", u kome je ispričala zašto je napustila Srbiju i svoju stranu priče kao žrtva seksualnog nasilja

Danijela Stajnfeld, Branislav Lecic
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram

POSLUŠAJTE AUDIO RAZGOVOR ŠTAJFELDOFE SA LEČIĆEM! Danijela snimila šta je pričala sa glumcem! "IMAŠ LI TI POJMA KO SAM JA?"(VIDEO)

Danijela Štajnfeld otkrila je Višem javnom tužilaštvu da je glumac, opozicioni političar, bivši ministar i član Demokratske stranke Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao.

LEČIĆ O OPTUŽBAMA ZA SILOVANJE DANIJELE ŠTAJNFELD: Najgnusnija laž koja me diskredituje, spreman sam da idem u Tužilaštvo!

Danijela Štajnfeld otkrila je Višem javnom tužilaštvu da je glumac, opozicioni političar, bivši ministar i član Demokratske stranke Branislav Lečić, misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao.

Danijela Štajnfeld, Branislav Lečić
foto: Zorana Jevtić, Printscreen

LEČIĆ IDE NA POLIGRAF! Glumac navodno znao da će ga Danijela optužiti za silovanje, spreman da se suoči s pitanjima

Glumac Branislav Lečić (65) je pre nekoliko nedelja saznao da će ga koleginica Danijela Štajnfeld (37) javno ili u Tužilaštvu optužiti za silovanje i o tome se poverio najbližim saradnicima. Tom prilikom im je rekao da će tražiti da bude ispitan na poligrafu.

REKAO MI JE DA ĆE UBITI SEBE I SINA ZA MLADENCE: Vladanov otac o stravičnoj tragediji u Barajevu, NAŠAO SAM IH NA KREVETU

Stravična porodična tragedija dogodila je jutros oko 6 sati kod Barajeva, kada je otac Vladan Đ. (61) iz lovačkog karabina upucao sina Dragana Đ. (24), a potom sebe.

Barajevo, Dragoljub, ubistvo, samoubistvo
foto: Kurir

UBISTVA IZ MILOSRĐA: Vladan presudio sinu pa sebi, Srbija pamti još sličnih zločina, ZBOG PATNJE DIZALI RUKU NA NAJMILIJE

U proteklih nekoliko godina bilo je više primera takozvanih ubistava iz milosrđa, kada su roditelji ubijali svoju bolesnu decu ili su deca koja više nisu mogla da brinu o starima odlučivala da im presude.

OVO JE SRPKINJA KOJU JE MUŽ UBIO U AUSTRIJI: Bio u pritvoru, imao prijave za nasilje, a napadao i nju i njene roditelje! (FOTO)

Nenad L. (26) uhapšen je u Salcburgu zbog sumnje da je ubio svoju suprugu Dajanu Lazarević (22) iz Porodina kod Žabara.

Salzburg, Predaja, Dajana Lazarevic, Nenad Lazarevic
foto: Kurir

NUDILI SU MI 60.000 EVRA DA UNIŠTIM NOVAKU BRAK Skandal o kom bruji SVET: Na sastanku u Londonu tražili su da ga odvučem u krevet

Svetski mediji bruje o skandaloznoj i sramnoj podmetačini kojom su nepoznati akteri iz Engleske nedavno pokušali da ukaljaju ugled najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću.

Natalija Scekic, Novak Djokovic
foto: Instagram Printscreen, Marina Lopičić

KOKEZA PODNEO OSTAVKU! Napušta mesto predsednika Fudbalskog saveza Srbije!

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slaviša Kokeza odlučio je danas da podnese neopozivu ostavku na tu funkciju.

Slavisa Kokeza
foto: Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja