MUŠKARAC MORA DA SE UDVARA I GINE ZA LJUBAV! Ivana Dudić poručila: Ako nije tako, onda smo DŽABE KREČILI!
Foto: Instagram screenshot

ne bi ona prva...

MUŠKARAC MORA DA SE UDVARA I GINE ZA LJUBAV! Ivana Dudić poručila: Ako nije tako, onda smo DŽABE KREČILI!

Pop kultura -

Ivanu Dudić publika je upoznala relativno skoro kroz serije "Ubice mog oca", "Istine i laži", "Urgentni centar" i "Senke nad Balkanom". Zahvaljujući prvenstveno prelepim plavim očima, njen lik je brzo upamćen.

Zbog najnovijeg angažmana Ivana je neizmerno srećna. Naime, ona će uskoro zasijati punim sjajem i po prvi put u glavnoj ulozi - Sofije u seriji "Crveni mesec".

"Presrećna sam istinski što sam dobila glavnu ulogu i priliku da u punoj širini i velikom rasponu pokažem znanje koje sam stekla na glumačkoj akademiji. Kostimi su čarobni i kad uđem u svoj, i pogled na život mi se nekako promeni. Garderoba i te kako određuje ponašanje i čoveka uopšte."

Ivanino zadovoljstvo je još veće što kadar deli sa Milošem Đurovićem u ulozi srpskog oficira Nikole. Ivana je tim povodom ispričala da će se Nikola boriti za Sofijinu ljubav na samom početku Prvog svetskog rata.

"Sofija je buntovnica kao i ja, u smislu da ne trpi negativne emocije i da je nešto sputava. Obe smo bez dlake na jeziku i kažemo ono što mislimo. I ona i ja se borimo za stavove i ubeđenja, pa makar i bila pogrešna. Obe se borimo za iskrenu ljubav i predajemo se bez zadrške kad se uverimo da je muškarac koji nas osvaja vredan pažnje. Mojim roditeljima sam zahvalna za vaspitanje i usmerenja koja su mi dali, a u sklopu toga i da znam da zastupam svoje stavove. Ne kajem se što sam nešto rekla ili uradila jer sam tako osećala u duši i srcu. Najbitnije je da sam bila iskrena", objašnjava glumica.

Istorijska priča koju serija donosi za Ivanu je inspirativna i kaže da je izuzetno zanimljivo vratiti se u prilike pre čitavog veka kad nije bilo mobilnih telefona.

"Nema mistifikacije jer je svega i tada bilo i dobrog i lošeg, i manipulacija i poštovanja, ali se tada, čini mi se, imalo više mere i poštovanja jednih za druge. Bitna razlika je da nije bilo interneta i telefona koji su stvoreni da nas povežu, a u stvari nas udaljuju, jer ne može živi kontakt ništa da zameni", rekla je ona.

Na pitanje da li joj se sviđa današnji trend udvaranja preko telefona i društvenih mreža, Dudićeva kaže da je pogled muškarca koji joj se sviđa najfatalniji po nju:

"Koristim društvene mreže, ali telefon nikako ne može da zameni kontakt očima, zagrljaj, dodir i topli razgovor u četiri oka."

O svom trenutnom emotivnom statusu glumica nije raspoložena da govori, ali je otkrila da se nikada ne bi prva udvarala muškarcu.

"Ne pristajem da se udvaram muškarcu, to sigurno. Mora on meni. Mora da bude kulturan i kavaljer sa lepim manirima i da gine za ljubav. Onda ću i ja da ginem i sve drugo ostaje u drugom planu. Ako nije tako, onda stvarno smo džabe krečili."

Za mesec dana proslaviće 28. rođendan, verovatno na glumačkom setu, jer će snimanje "Crvenog meseca" biti u punom jeku. Nije joj žao zbog toga jer je gluma njena najveća ljubav. Međutim, od sedme godine ona se bavila mađioničarstvom i osvajala nagrade u toj oblasti! Na šalu da li magijom može da osvoji muškarca rekla je:

"Ljubav jeste magija i očarava kao trikovi, ali ipak nije pitanje umeća, nego srca."

Kurir.rs/Blic/Foto: Instagram screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track