(VIDEO) NAUČNICI POTVRDILI: Čitanje misli je moguće! Dokaz je eksperiment sa autističnom devojčicom!
Foto: Pritnskrin

Telepatija

(VIDEO) NAUČNICI POTVRDILI: Čitanje misli je moguće! Dokaz je eksperiment sa autističnom devojčicom!

Zanimljivosti -

Da li ste se ikada zapitali, šta bi se dogodilo kada bi telepatija bila stvarna?

Godinama su naučnici bili skeptični kada su roditelji tvrdili da njihova deca imaju telepatske sposobnosti. Dosad. Doktorka Dijana Henasi Pouvel, obučeni neurolog i psihijatar, ubeđena je da je telepatija stvarna, nakon što je uradila istraživanje sa veoma posebnom autističnom decom.

Njeno istraživanje, koje je uključivalo nemu autističnu decu, pokazalo je da neka deca zaista imaju mogućnost da čitaju misli njihovih roditeja ili staratelja.

Još jedan dokaz dolazi od neme autistične dece, čiji staratelji često prijavljuju slučajeve u kojima njihova deca mogu da im pročitaju misli. Ako je to tačno, to sugeriše da bi telepatija mogla biti alternativa u komunikaciji sa onima koji imaju nemogućnost govora.

Takođe, mnogo je prijava koje dolaze od roditelja dece koji su navodni matematički geniji... Zapravo su uspevali da pročitaju najkomplikovanija rešenja za zadatke iz roditeljskih mozgova.

Foto printskrin
Foto printskrin

Jedna porodica prvo je mislila da je njihova ćerka pravo matematičko čudo, jer je mogla da odgovori na neka neverovatna matematička pitanja, iako nije mogla da reši najprostije jednačine. Zamolili su psihijatra da pita ćerku kako je znala odgovor. Ona je napisala: "Videla sam brojeve u vašoj glavi". Psihijatar je zatim testirao devojčicu slikama i rečenicama koje su bile sklonjene sa njenog vidnog polja. Napisala je sve tačne odgovore, iako su rečenice bile na stranom jeziku, njoj nepoznatom...

Širom sveta roditelji i psihijatri se javljaju i govore kako njihova deca nisu samo genijalci, već i telepate.

Hejli ima 10 godina i veoma je autistična. Ona je jedna od omiljenih pacijentkinja doktorke Pauel. Pre dve godine, doktorka je sprovela eksperiment dug 6 sati na Hejli. U skoro 100 odsto slučajeva, Hejli je pokazala telepatske sposobnosti.

Pogledajte kako se ponaša malena Hejli. Rezultati će vas zapanjiti!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track