BILA I S MUŠKARCIMA I SA ŽENAMA, A OD SINOVA KRIJE KO IM JE OTAC: Sad je na isto mesto dovela i SUPRUGU i VEČITU LJUBAVNICU (FOTO)
Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

DOBILA ZVEZDU NA BULEVARU SLAVNIH

BILA I S MUŠKARCIMA I SA ŽENAMA, A OD SINOVA KRIJE KO IM JE OTAC: Sad je na isto mesto dovela i SUPRUGU i VEČITU LJUBAVNICU (FOTO)

Pop kultura -

Čuvena glumica Džodi Foster, koja poslednjih meseci uživa u fantastičnim kritikama nakon nove sezone hit serije "True Detective", a koja iza sebe ima niz podjednako uspešnih ostvarenja, konačno je dobila svoju zvezdu na Bulevaru slavnih.

Na svečanoj ceremoniji pojavila se u društvu svoje supruge Aleksandre Hedison, a interesantno je da je počasni govor vodila niko drugi do njena "prijateljica", odnosno žena sa kojom su je povezivali godinama, Džejmi Li Kertis.

Priča o njihovom odnosu bila je glavna tema devedesetih, ali ni Džodi ni Džejmi nikada nisu želele da otkriju pravu prirodu njihovog odnosa. Šuškalo se da je Fosterovoj Kertis bila i ljubavnica tokom zabavljanja sa drugim partnerima, ali, pogađate, ni ovo nikada nije bilo potvrđeno.

Džejmi Li Kertis i Džodi Foster
Džejmi Li Kertis i Džodi Fosterfoto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ipak, veza sa Kertis nije bila jedina o kojoj se pričalo sve ove godine. Foster, koja spada u red najtalentovanijih glumica u Holivudu i koja je poznata po filmovima "Soba panike", "Taksista", "Kad jaganjci utihnu" i mnogim drugim, ujedno je punila stupce ljubavnim životom.

Doduše, ona je godinama unazad u srećnom braku sa fotografkinjom Aleksandrom Hedison. Imaju sinove Čarlsa i Kita, koje je Džodi dobila dok je bila u vezi sa svojom dugogodišnjom partnerkom Sidni Bernard. Iako nije javno otkrila identitet biološkog oca svoje dece, odlučila je da će im to reći kada budu dovoljno odrasli, a tako je odlučila i njena majka Beverli Bejts, poznata po tome što je majka Rendija Stouna, najboljeg prijatelja Džodi Foster.

Njena ljubavna istorija obuhvatala je neke od najznačajnijih imena u Holivudu.

Tako je ljubila Džilijen Anderson...

... bubnjarku Đinu Šok, producentkinju Tinu Landau, ali i lepu glumicu Nastasiju Kinski.

Bila je i sa Dženifer Bils...

... ali i sa Keli Mekdžilis.

No, pored žena, zabavljala se i sa muškarcima. Tako je bila u odnosu sa Robom Lovom...

... Raselom Krouom...

... Džulijanom Sandsom...

... a onda je u njen život ušla fotografkinja Aleksandra i to je bilo to. Upoznale su se 2013. preko prijatelja iz industrije i ušle u vezu, a godinu dana kasnije venčale su se na privatnoj ceremoniji i svoju vezu ljubomorno čuvaju od očiju javnosti.

(Kurir.rs/ Wanted/ L. S)

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track