OTKRIVENO! Evo ko je čovek koji je podneo prijavu zbog Novakovog PCR testa: Već je bio u centru VELIKOG SKANDALA
Foto: EPA

neverovatno

OTKRIVENO! Evo ko je čovek koji je podneo prijavu zbog Novakovog PCR testa: Već je bio u centru VELIKOG SKANDALA

Tenis -

Tužilaštvo u Beogradu se danas oglasilo povodom krivične prijave od strane potpisnika "Budimir Grom" NN licu zbog izvršenja krivičnog dela Falsifikovanje isprave.

U prijavi je ukazano da su nepoznata lica falsifikovala PCR potvrdu koju je upotrebio Novak Đoković radi medicinskog izuzeća za ulazak u Australiju,, ali je tužilaštvo objavilo kako je obavešteno od Ministarstva zdravlja da je inspekcijskim nadzorom ustanovljeno da je test autentičan i nije falsifikat.

Nikola Tulimirovic
foto: Rts

Čovek koji je elektronskim putem podneo prijavu pod potpisom "Budimir Grom" je zapravo Nikola Tulimirović, nekadašnji narodni poslanik, lažni vlah i programer sumnjiivih namera.

Tulimirović je do pozicije narodnog poslanika došao kao član zaboravljene stranke "Nijedan od ponuđenih odgovora" koja se lažno predstavljala kao manjinska stranka vlaške nacionalne manjine što je bio jedini način za njihov ulazak u Narodnu skupštinu.

Takođe, nedavno je bio u žiži interesovanja kada je pokrenuo je internet sajt preko kojeg je na lukav način skupljao lične podatke o biračima opozicije i izazvao veliki politički skandal u našoj zemlji. Ta platforma je građanima nudila opciju da glasaju na "predizborima za zajedničkog opozicionog kandidata" na predsedničkim izborima na proleće. Na "izbornoj listi" na sajtu je ponuđeno 20 kandidata, među kojima su glumac Dragan Bjelogrlić, vladika Grigorije, Boris Tadić, Marinika Tepić, Aleksandar Jovanović Ćuta... Kako se navodi na sajtu, pobednik ovih neobičnih izbora postao bi "naš kandidat za predsednika".

Kao Budimir Grom je Nikola Tulimirović stajao iza pomenutog sajta, otkrio je nedavno "Blic" analizom HTML koda u koji uvid imaju svi posetioci tog sajta pritiskom na desno dugme miša i izborom odgovarajuće opcije. Otkriveno je da upravo izvesni Budimir Grom stoji iza cele priče, da bi dodatno, petominutno istraživanje na Guglu ukazalo da je zapravo reč o Tulimiroviću.

- Iskreno, nisam se setio (da se predstavim) jer sam žurio da što pre objavimo sajt i da ljude ne zamaram sa prevelikim brojem podataka. Ali, verovatno i da sam se setio ne bih se predstavio jer bih verovatno odmah bio prozvan da sam nekoga silovao ili ubio, kao što su kružile priče za Sašu Jankovića - prokomentarisao je tada Tulimirović-Grom.

Nikola Tulimirović
foto: Kurir

Početkom januara je najbolji teniser sveta došao u Melburn kako bi se takmičio na Australijan openu, ali je ipak proteran iz zemlje pred sam start turnira, otkriva Blic.

Prethodno je Đoković bio priveden na aerodromu, boravio je u migrantskom hotelu, da bi mu na sudu bila vraćena viza pošto je ustanovljeno kako je imao potpuno medicinsko izuzeće koje mu je bilo dovoljno za ulazak u zemlju. Ipak, odlukom imigracionog ministra Aleksa Houka mu je po drugi put za kratko vreme oduzeta viza, te se ponovo našao pred sudom, ali je ovoga puta ishod bio nepovoljniji po Srbina.

Novak Đoković, PCR test, korona, test
foto: AP

Jedna od stavki koja se spominjala o Novaku tokom dana u Australiji, i koja je uticala na njegovo drugo suđenje, jeste upravo PCR test. Advokat australijskih vlasti je na sudu rekao kako ima nekoliko nelogičnosti jer isti nije mogao da bude očitan, te da je pokazivao i različite rezultate.

Uz to, velika se prašina podigla i saznanjem da nakon dobijenog pozitivnog testa Novak Đoković nije bio u karantinu, već je dao intervju novinarima L'Ekipa u Beogradu, što je i sam priznao uz to da je sve vreme nosio zaštitnu masku.

Po povratku u domovinu Đoković nije dugo boravio u Beogradu, ubrzo je otišao u Crnu Goru i obišao nekoliko gradova, dok je sada ponovo u prestonici i sutra će imati sastanak sa predsednikom države.

Đoković je i u procesu pripreme za turnir u Dubaiju na kom će sredinom februara odigrati prvi zvanični meč ove godine.

Kurir sport / Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track