Najnovije vesti

PRLJAVI INSPEKTOR STIGAO U CZ: Načelnik u ćeliji s kriminalcima!
Foto: Dado Đilas

rešetke

PRLJAVI INSPEKTOR STIGAO U CZ: Načelnik u ćeliji s kriminalcima!

Crna Hronika

Dejan Jović, za kog se, između ostalog, sumnja i da je bio u kontaktu sa porodicom Luke Bojovića, ne pravi nikakve probleme u pritvoru

Inspektor Dejan Jović, koji je uhapšen u akciji SUK zbog zloupotrebe položaja i trgovine uticajem, prebačen je u pritvor Centralnog zatvora u Beogradu i nalazi se u sobi sa više cimera, saznaje Kurir.

Podsetimo, sumnja se da je Jović imao kontakte sa bezbednosno interesantnim osobama, a on je, navodno, na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu sve negirao i rekao da mu neko namešta.

- On je došao u CZ nakon što mu je određen pritvor. Smešten je u sobi sa više cimera i ponaša se sasvim normalno, ne pravi nikakve probleme - rekao je naš dobro obavešteni izvor.

Nakon hapšenja inspektora Jovića, MUP je saopštio da je on 16 puta pristupao podacima građana, a kako saznajemo, sumnja se da je te informacije odavao nekim kriminalnim grupama. Navodno, Jović je imao kontakte sa rođacima Luke Bojovića, ali i sa jednim pripadnikom "škaljarskog klana" koji je uhapšen u Durmitoru. Zanimljivo je da je zamenik načelnika Trećeg odeljenja MUP prisustvovao brojnim likvidacijama koje nikada nisu rešene, a za koje se sumnjalo da su delo "škaljaraca"

(Kurir.rs/ D.J./ Foto: Dado Đilas)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...