ŠOK PRIZNANJE VIKTORIJE BEKAM: "Čak ni Dejvid, za 24 godine braka, nikad ovo nije video na meni" (VIDEO)
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

KRIJE SVE VREME

ŠOK PRIZNANJE VIKTORIJE BEKAM: "Čak ni Dejvid, za 24 godine braka, nikad ovo nije video na meni" (VIDEO)

Pop kultura -

Modna dizajnerka i bivša pevačica Viktorija Bekam (49) podelila je na Instagramu video vodič za šminkanje, u kojem je svojim obožavateljima pokazala kako popunjava svoje obrve. U uvodu videa, podelila je zanimljivu činjenicu o sebi koja je privukla pažnju svih.

Smelo je izjavila da suprug Dejvid Bekam, s kojim deli srećne 24 godine braka, nikada nije svedočio trenutku kada njene obrve nisu bile savršeno iscrtane.

Viktorija je na samom početku videa naglasila da nije bila našminkana. S uverenjem je izjavila kako je ovo prvi put da je neko imao priliku da svedoči njenim prirodnim, netaknutim obrvama: "Prvi put sam dopustila da me neko vidi bez iscrtanih obrva. Čak ni moj sopstveni suprug nije me video bez sređenih obrva."

Viktorija priznaje svoju posebnu osetljivost kada su u pitanju obrve. Nakon godina preteranog čupanja, ostale su joj tanke i retke dlačice, ostavljajući uspomenu na modne trendove 90-ih, kada su takve obrve bile u modi.

Modna dizajnerka i sama je sledila taj trend, često prekomerno čupajući obrve kako bi postigla željeni izgled: "Tokom godina, moje obrve su bile toliko počupane da biste se zapitali."

"Želim da vidite koliko su mi obrve razmaknute, nedostaje mi toliko dlačica. Trenutno nemam ništa na ovim obrvama, ali vidite koliko moram da ih popunim i poravnam", rekla je u videu.

Viktorija Bekam
foto: Profimedia

Takođe, podelila je svoje razmišljanje o samopouzdanju: "Zadovoljna sam s onim što jesam, prihvatam svoj izgled. Osećam se uspešno, kako profesionalno tako i lično, u 49. godini. Razmišljam o načinu šminkanja."

Viktorija Bekam
foto: EPA

Za kraj je naglasila kako ne bi želela ponovo da ima 25 godina: "Bila sam tip mlade žene koja bi se pogledala u ogledalo i videla šta treba poboljšati, umesto da ceni ono što zaista izgleda dobro. Ne radi se o promeni nečega, već o gledanju najbolje verzije sebe", zaključila je.

(Kurir.rs/ Net.hr)

Bonus video:

00:21

Bruklin Bekam i Nikola Pelc ulaze u restoran

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track