Najnovije vesti

OPET SE SMEJEM, POBEDIO SAM DEPRESIJU: Dragan Petrović izbegao je sa Kosova, a onda je usledila patnja... Danas, on je novi čovek!
Foto: Profimedia

OPET SE SMEJEM, POBEDIO SAM DEPRESIJU: Dragan Petrović izbegao je sa Kosova, a onda je usledila patnja... Danas, on je novi čovek!

Zdravlje

Ko god da je osetio šta znači rat, nikad se nije u potpunosi oporavio od tog osećaja. Međutim, da ipak ima nade za bolji i kvalitetniji život, dokaz je Dragan Petrović, penzioner iz Kobalja kod Smedereva.

“Stevin biljni komplet antistres menažer, kako se ranije zvao, ( sada Antistres + corvit + cirkul) spasio me je velike bede u kriznim godinama – 1992. i 1993. Preživeo sam šokove koje ne bih poželeo ni jednom čoveku. Izbegao sam sa Kosova i usledila je depresija, nisam imao mira jer su stresovi zaista bili veliki. Lekari su mi prepisali lekove, ali nije bilo velike pomoći, uglavnom sam postajao ćudljiv i ošamućen”, započeo je priču Dragan.

“Tada sam pronašao Stevu i BIO-TEO CENTAR. Dok sam pio prvi komplet raspoloženje mi se vratilo, počeo sam dobro da spavam i nisam bio nervozan. Što je najvažnije počeo sam da šetam i da se smejem, što mi dugo nije polazilo za rukom”, rekao je Dragan Petrović, iz Kobalja kod Smedereva.

Kako tvrdi Dragan, ponovo je pronašao Stevu preko sajta i bio je presrećan jer mu se vratila vera i nada.

“Od 13. januara pijem BioTeo kapi opet i odlično se osećam! Dobro spavam, što je najvažnije, i nekako imam više snage. Ne znam kako bih izdržao do operacije bez BIO-TEO kapi. Naime, doktori traže da dobro oslabim, pa tek onda da naprave intervenciju. Sada sam smiren i uopšte mi je bolje a najvažnije je što imam više volje i želju da se posvetim smanjenju kilograma”, rekao je Dragan vedro i nasmejano.

“Čim osetim da mi srce bolje radi, nema nikakvog stresa! Nema preskakanja i nema zastoja”, zaključio Petrović.

Jedan od najvažnijih ljudskih organa je srce. Svaki poremećaj njegovog ritma i automatskog rada je signal da sa ovim mišićem, koji inače raspolaže velikom energijom, nešto nije u redu pa se odmah treba obratiti lekaru.

Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul koji sadrži 3 biljne tinkture i pije se 30 do 45 dana možete poručiti klikom OVDE, po ceni od 2880 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

ISPORUKA: ceo svet. U slučaju da poručujete van Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, slobodno poručite klikom na Hangar.rs i neko će vas kontaktirali oko potvrde i cene dostave.

Benefiti korišćenja biljnih formula ovog kompleta:

  • Pomaže kod aritmije, bola u grudima, angine pektoris
  • Jača snagu oslabljenog srčanog mišića
  • Otklanja bolesti modernog života (nervnu napetost, stres, razdražljivost, lupanje srca, nesanicu i glavobolju)
  • Otklanja opasnost od infarkta i štiti od iznenadnog infarkta miokarda (srčanog mišića)
  • Pomaže kod pripreme za koronarografiju i operacije srca
  • Otklanja posledice posle infarkta
  • Poboljšava cirkulaciju i čisti krvne sudove (reguliše holesterol i trigliceride)
  • Reguliše pritisak
  • Ubrzava oporavak posle moždanog udara – šloga

Komplet mogu piti i potpuno zdrave osobe kao vid preventive

foto: Promo

Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije. Rešenje broj: 13317/2018

BILJNE TINKTURE TRAVARA STEVE MARIĆA SPOJ SU ZNANJA, ISKUSTVA I LEKOVITOG BILJA KOJE SE SKUPLJA NA NAŠIM EKOLOŠKIM NAJČISTIJIM PROSTORIMA. TINKTURE SADRŽE I PO DESETAK VRSTA BILJA.

Radi najboljeg učinka, savetujemo korišćenje 2 biljna kompleta u kontinuitetu, zatim je potrebno napraviti pauzu od 7 do 14 dana i nakon toga po potrebi (slobodno može da se koristi i do 10 kompleta godišnje).

Kada se naše tinkture piju prvi put, koriste se na sledeći način:

1. nedelja po 5 kapi

2. nedelja po 10 kapi

3. nedelja po 15 kapi

4. nedelja po 20 kapi

5. nedelja po 25 kapi

6. nedelja po 30 kapi

na dalje po 30 kapi

Kada ste došli do 30 kapi, svaki sledeći komplet se odmah pije po 30 kapi iz svake bočice.

Naše biljne kapi (tinkture) slobodno mogu piti osobe koje su operisane i/ili koje piju lekove. Biljni komplet za kardiovaskularni i nervni sistem "Antistres + Corvit + Cirkul" je registrovan i odobren od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije i ne postoje poznate kontraindikacije. Ono što je bitno kada se piju lekovi je da se terapija lekovima NE prekida dok vaš lekar na kaže suprotno, kao i da se napravi pauza od 30 do 60 minuta između korišćnjenja lekova i naših biljnih kapi (tinktura).

Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul koji sadrži 3 biljne tinkture (bočice) možete poručiti klikom OVDE, po ceni od 2880 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

(Promo - tekst / Foto: Promo, Profimedia)

 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...