Najnovije vesti

NIJE MOGAO DA HODA BEZ ODMORA, A SADA U 70. GODINI RADI U VOĆNJAKU: Saznajte kako je rešio zdravstvene probleme!
Foto: Profimedia

NIJE MOGAO DA HODA BEZ ODMORA, A SADA U 70. GODINI RADI U VOĆNJAKU: Saznajte kako je rešio zdravstvene probleme!

Zdravlje
 • Zahvaljujući BIO-TEO kapima br. 1 za kardiovaskularne probleme i br. 6 za pluća i disajne puteve, ja danas u 70. godini održavam voćnjak od 2.000 stabala – šljive, dunje, kajsije, jabuke...i to sve sam radim, od prskanja do orezivanja. Vratila mi se snaga, i čini mi se da mogu još više.

Ovim rečima priču započinje Želimir iz Novog Sada. Uveren je da su ga BIO-TEO kapi spasile teže bolesti i da su mu produžile život.

 • U januaru ove godine imao sam teško gušenje, nisam mogao dobro da spavam, niti sam mogao da pronađem udoban položaj ni za sedenje ni za ležanje. Osećao sam veliku slabost već duže vreme, koja se postepeno pojačavala. Sve što sam mogao do pre nekih šest meseci, više nisam bio u stanju da uradim. Odlazak u voćnjak mi je bio sve teži, nisam mogao ni dvadesetak metara da prepešačim bez odmora, a uzbrdo je bilo sve teže da se popnem – nekoliko koraka bi me ostavilo bez daha. Pripisivao sam to godinama, međutim, to nije bilo tačno. Posle detaljnih analiza i pregleda, lekari su me uputili na CT sken, ali je tad počela epidemija korone i zakazano snimanje bilo je odloženo. Lekar mi je rekao da je to početak angine pektoris, dobio sam lekove, ali kako je situacija bila vanredna, rešio sam da se okrenem i prirodi, jer sam ceo život proveo u njoj, i verovao sam da će mi brzo doneti olakšanje.

Tako je i bilo. Želimir nije imao veće probleme sa plućima, pa je uz kapi br. 1 za srce naručio i komplet kapi br. 6 za pluća i disajne puteve. Posle druge ture oba kompleta, kako kaže, bio je preporođen.

 • Više me ništa nije stezalo u grudima, mogao sam da pešačim koliko hoću, a tada je baš bilo vreme da krenem i u voćnjak. Posle trećeg popijenog kompleta, snaga je bila još veća. Mogao sam konačno da se posvetim tome, i da uložim veliku snagu koja je neophodna da bi se u voćnjaku radilo. Mojoj radosti nije bilo kraja. Po ceo dan idem gore – dole, bez umora. Nedavno sam bio na kontroli i doktor mi je sa iznenađenjem rekao da ja anginu pektoris – nemam! On smatra da su lekovi možda pomogli jer je sve bilo u početnoj fazi. Međutim, mislim da nisam ja sve preuzeo na sebe i sam pronašao BIO-TEO biljne proizvode, možda rezultati i ne bi bilo toliko dobri. Inače, uz ove komplete pijem i veće količine vitamina C, koji je dodatno značajan za doprinos mom zdravlju. Presrećan sam jer mi se kvalitet života izuzetano popravio, i što sam stekao sigurnost i saznao da godine nisu toliko važne, koliko briga o našem zdravlju – poručuje za kraj Želimir.
  foto: Promo

* Jača snagu oslabljenog srčanog mišića, poboljšava cirkulaciju, čisti krvne sudove, pomaže kod angine pektoris, aritmije i bola u grudima, reguliše holesterol i trigliceride, otklanja opasnost od infarkta i štiti od iznenadnog infarkta miokarda, otklanja posledice posle infarkta, ubrzava oporavak posle moždanog udara, pomaže kod priprema za koronarografiju i operacije srca, otklanja bolesti modernog života, reguliše pritisak.

Biljni komplet br.1 za srce naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 • kompleta iznosi 2.880 rsd za Srbiju, 47 KM za Bosnu i Hercegovinu i 26 € za Crnu Goru.
  foto: Promo

  Biljni komplet br.6 za pluća i disajne puteve koji se sastoji od 2 bočice (tinkture) – bronhostop i pneumodetox:

 • Čisti pluća i bronhije od nakupljenog sekreta
 • Olakšava iskašljavanje i izbacivanje šlajma
 • Rastvara i smekšava sluz
 • Pomaže kod angine, bronhitisa, kašlja, astme, upale pluća, HOBP
 • Smiruje suvi, nadražajni i pušački kašalj
 • Pomaže kod nadutosti pluća (emfizem) i kod katara pluća
 • Komplet mogu koristiti osobe koje piju lekove, može se koristiti i preventivno (pogotovo kod pušača), a za najbolje rezultate potrebno je popiti najmanje 2 kompleta za redom, a zatim se može napraviti pauza od 2 nedelje, pa nastaviti sa sledećim kompletom.

  Cena biljnog kompleta br.6 za pluća i disajne puteve iznosi 1.920 rsd za Srbiju, 32 KM za Bosnu i Hercegovinu i 19€ za Crnu Goru.

  Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502.

  * Ukoliko imate alergijski bronhitis ili alergijsku astmu, tj. sklonosti ka alergijama na prašinu, dim, hranu itd., savetujemo vam da uz komplet br. 6 za pluća obavezno koristite i kapi br. 16 ImunoDetox o kojima detaljnije možete pročitati klikom OVDE.

 • Smanjuje promuklost, upale ždrela i laringitisa.

Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja