Najnovije vesti

MILIČINA SESTRA JE USTALA IZ KREVETA IAKO SU LEKARI MISLILI DA SE TO NEĆE DESITI: Na ovaj način je povratila snagu srca!
Foto: Profimedia

MILIČINA SESTRA JE USTALA IZ KREVETA IAKO SU LEKARI MISLILI DA SE TO NEĆE DESITI: Na ovaj način je povratila snagu srca!

Zdravlje
17:16h

- Sestra i ja smo ostale same, a na mene je pao sav teret oko brige za njeno zdravlje. Nešto sam mlađa, i, kako mi se tada činilo, izdržljivija. Posle svih teškoća koje su nas snašle, ona je praktično pala u postelju. Sve se teže kretala, a izgubila je i volju da se bori za svoje zdravlje. Jedva sam je naterala da ode kod lekara. Konstatovali su anginu pektoris, začepljenje krvnih sudova, nervoza je bila na vrhuncu, budila se noću i plakala...

Ovako svoju priču započinje Milica Jovanović (58), službenica iz Beograda.

- Vreme je prolazilo, a mojoj sestri Dragici se stanje nije vidno poboljšavalo. Uglavnom je dremala ili spavala, noću se i dalje iznenada budila, jer joj je srce strašno ubrzano kucalo. Kako i sama kaže, san joj je uglavnom prekidalo iznenadno i jako lupanje srca. Nije imala više živaca ni za duži razgovor.

- Na sreću, jednom dok sam je u retkim trenucima uspela da odvedem do parka, upoznale smo jednu gospođu koja je imala slične probleme, i ona nam je rekla za Antistres+Corvit+Cirkul biljne kapi BIO–TEO centra. Raspitala sam se o njima i čula mnoga pozitivna iskustva drugih korisnika. Tako sam rešila i da ih ja naručim.

- Nisam se pokajala. Moja je sestra živnula posle samo mesec dana korišćenja kapi. Samo je pitala kada ćemo napolje u šetnju. Bila sam presrećna, a još više kada je popila i drugi komplet Antistres+Corvit+Cirkul biljnih kapi, jer su aritmije nestale, bolje je spavala, nije više odmahivala rukom kada nešto prokomentarišem gledajući TV. Sada i sama gleda filmove, a ranije nije mogla da izdrži da ih pogleda do kraja.

Te promene konstatovala je i Dragičina doktorka, i rekla da nastavi da upotrebljava šta god da je doprinelo poboljšanju njenog zdravstvenog stanja.

- Idemo u duže šetnje, ali je sada kod mene počela da se javlja slabost. Otišle bismo u šetnju, ali bismo se ranije vratile nazad, jer sada ja nisam mogla da izdržim. Umor sam pripisivala prevelikom optrećenju, brizi... Znala sam za svoju dijagnozu. Ja, naime imam tzv. „malo srce“, odnosno smanjen kapacitet rada tog organa. Bila sam svesna da sam sebe zanemarila, da sam jela „s nogu“, malo spavala, jer je trebalo ići i na posao uz sve obaveze koje sam imala oko Dragice.

- Kada sam njoj naručila treći komplet, uzela sam još jedan Antistres+Corvit+Cirkul za sebe, i nisam se pokajala. Posle drugog ispijenog kompleta, nas dve smo počele da idemo i do vikendice, koja je udaljena dva kilometra od najbliže autobuske stanice, i to nam ne predstavlja problem.

- Moji su rezultati inače dobri, ali su mi ove kapi vratile snagu– nemam holesterol i visok pritisak, krvni sudovi su mi u redu, ali inače mali kapacitet srca nije mogao da podnese moje obaveze. Sada sam mnogo jača, mirnija, ne samo zbog sebe, već i zbog sestre kojoj je svakim danom sve bolje i bolje.

Ukoliko i vi imate problema kardiovaskularne prirode, kao što su: loša cirkulacija, zakrčeni krvni sudovi, visok krvni pritisak, aritmija, angina pektoris, oslabljeno srce, tahikardija...preporučujemo vam da pijete naš:

Biljni komplet br. 1 za kardiovaskularni i nervni sistem "Antistres + Corvit + Cirkul".

On sadrži 3 biljne tinkture (bočice) možete poručiti klikom OVDE, po ceni od 2880 rsd/47KM za BiH/26€ za CG ili pozivom na broj 011/442-0502 radnim danima.

foto: Promo

Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije. Rešenje broj: 13317/2018

Biljni komplet br. 1 Antistres+Corvit+Cirkul sastavljen je od 3 različita proizvoda (seta biljnih kapi) na bazi biljnih ekstrakata namenjen jačanju kardiovaskularnog i nervnog sistema, kao i opštem poboljšanju vitalnosti i otpornosti organizma.

Antistres biljne kapi br. 33 koje povoljno deluju na nervni sistem su dodatak ishrani na bazi ekstrakata korena sa rizomom valerijane (Valeriana officinalis), lista matičnjaka (Melissa officinalis ), herbe kantariona (Hypericum perforatum), cveta lavande (Lavandula officinalis) i lista pitome nane (Mentha piperita).

Corvit biljne kapi br. 34 koje povoljno deluju na srčani mišić i kardiovaskularni sistem su dodatak ishrani na bazi ekstrakata gloga (Crataegus monogyna), hajdučke trave (Achillea millefolium), rusomače (Capsella bursa-pastoris), srdačice(Leonurus cardiaca) i peršuna (Petroselinum crispum).

Cirkul biljne kapi br. 35 koje povoljno deluju na cirkulaciju i kardiovaskularni sistem su dodatak ishrani na bazi ekstrakata gloga (Crataegus monogyna), bele imele (Viscum album), divljeg kestena (Aesculus hippocastanum), ruzmarina (Rosmarinus officinalis), koprive (Urtica dioica) i omana (Inula helenium).

POGLEDAJTE I VIDEO IZJAVE BIO-TEO KORISNIKA:

Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul koji sadrži 3 biljne tinkture (bočice) možete poručiti klikom OVDE, po ceni od 2880 rsd/47KM za BiH/26€ CG, ili pozivom na broj 011/442-0502 radnim danima.

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...