Najnovije vesti

(FOTO) MOJE IME JE KRISTIJAN I ŽIVIM U HOLANDIJI: Blokirali su mi Fejsbuk zbog Mladića! Jel to pravda? Svi iz bivše Juge kače svoje heroje, samo mi Srbi ne  smemo!
Foto: Facebook Printscreen

Ogorčen

(FOTO) MOJE IME JE KRISTIJAN I ŽIVIM U HOLANDIJI: Blokirali su mi Fejsbuk zbog Mladića! Jel to pravda? Svi iz bivše Juge kače svoje heroje, samo mi Srbi ne smemo!

Društvo

Dobar dan. Moje ime je Kristijan Z. i živim u Holandiji. Zamolio bih vas da objavite moju priču. Evo, upravo mi je Fejsbuk blokirao privatni profil. Sramota je da svi drugi iz bivše Jugoslavije mogu da postavljaju fotografije svojih "heroja" poput ratnih zločinaca kao što su Naser Orić, Alija Izetbegović, Hašim Tači, Haradinaj... A mi Srbi čim postavimo fotografije sa Ratkom Mladićem, Karadžićem ... MOMENTALNO nam blokiraju sve profile širom EU..., napisao je zvaničnoj Fejsbuk stranici Kurira naš čitalac, ogorčen postupcima Fejsbuka. 

foto: Facebook Printscreen

- Jel to pravda??? Ja godinama živim u Holandiji i ovo je živa istina! Ovde za Srbe nema prava glasa! Kunem se u sve najmilije! Pravda je samo što se odluči u Briselu!!! Ovde niko neće videti na vestima nešto pozitivno vezano za Srbiju ili pravoslavlje! - napisao je čitalac dodajući da u prilogu šalje "skrinšot" privatnog profila. 

- I slobodno ga objavite.Ja hoću da svi vide nepravdu prema srpskom stanovništvu širom EU a pogotovo u Holandiji! Čim sam postavio fotografiju Ratka Mladića blokiran mi je profil i to posle 10 minuta!!! Znači strašno - ljutit je Kristijan.

- Inače, iznad fotografije generala Mladića piše da mi je profil blokiran zatzo što sadržaj krši prava FB u skladu sa njihovim pravilima - zaključuje Kristijan.

(Kurir.rs/EPK/Foto: Facebook printscreen) 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO! Ratko Mladić do kraja života u zatvoru!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...