Najnovije vesti

OVO JE MOJOJ MAJCI PRODUŽILO ŽIVOT: Srce joj je kao novo, a pritisak se normalizovao!
Foto: Privatna Arhiva

Biljno lekarstvo i nauka

OVO JE MOJOJ MAJCI PRODUŽILO ŽIVOT: Srce joj je kao novo, a pritisak se normalizovao!

Žena

-Da moja majka na vreme nije počela da pije Antistres+Corvit+Cirkul kapi BIO-TEO centra, sigurno ne bi doživela ove godine koje sada ima - tvrdi Slaviša Jovanović, trgovac iz Omoljice.

-Moja majka je bila baš u teškom stanju, srce se baš mučilo, ni pedeset otkucaja u minuti nije moglo da 'istera'. Preskakalo je na svaka tri, četiri otkucaja. Igrom slučaja znao sam za Stevu Marića i njegov antistres komplet i tako zahvaljujući njima moja majka već petanest godina je radno sposobna, dobro se kreće, raspoložena je i nema nikakvih problema. Pritisak koji je bio izuzetno nizak, normalizovao se, brže misli i nije usporena.- tvrdi Slaviša.

-U početku je uzastopno popila pet kompleta, a kasnije sam joj donosio tri, četiri puta godišnje, jer sam bio ubeđen, a i videlo se po njoj, da joj to prija. - Nije bila umorna iako je u poodmaklim godinama, napunila je 85. Zaboravio sam da napomenem da je redovno išla kod lekara opšte prakse i kontrolisala pritisak, krvnu sliku.

BIO-TEO kapi sam preporučio i prijatelju kome je zakazana operacija srca, ne znam kakva je bila dijagnoza, ali znam da je jedva hodao. Sreo sam ga skoro, još čeka operaciju, i doviknuo mi je : 'Ej, imam više snage, manje se zamaram, jedino zbrdo i uz stepenice ne mogu da hodam!'

Ja nemam još 50 godina, nastavlja Slaviša, ali zbog raznih pritisaka, poslovnih i životnih i sebi sam počeo povremeno da uzimam, preventivno jedan komplet, i čini mi se da me izuzetno stabilizuje, nema nervoze na poslu, imam više snage i smirenije donosim odluke.

Slaviša Jovanović, trgovac iz Omoljice
Slaviša Jovanović, trgovac iz Omoljicefoto: Privatna Arhiva

SAVETI:

Prežderavanje ne daje ni razum ni snagu. Jedite manje obroke, ne ugađajte svojim crevima. Kada je stomak prepun srce otežano radi!

BILJNE TINKTURE TRAVARA STEVE MARIĆA SPOJ SU ZNANJA, ISKUSTVA I LEKOVITOG BILJA KOJE SE SKUPLJA NA NAŠIM EKOLOŠKIM NAJČISTIJIM PROSTORIMA. TINKTURE SADRŽE I PO DESETAK VRSTA BILJA.

Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul koji sadrži 3 biljne tinkture i pije se 30 do 45 dana možete poručiti klikom OVDE, po ceni od 2880 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

Isporuka se vrši na teritoriji: Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Benefiti korišćenja biljnih formula ovog kompleta:

  • Pomaže kod aritmije, bola u grudima, angine pektoris
  • Jača snagu oslabljenog srčanog mišića
  • Otklanja bolesti modernog života (nervnu napetost, stres, razdražljivost, lupanje srca, nesanicu i glavobolju)
  • Otklanja opasnost od infarkta i štiti od iznenadnog infarkta miokarda (srčanog mišića)
  • Pomaže kod pripreme za koronarografiju i operacije srca
  • Otklanja posledice posle infarkta
  • Poboljšava cirkulaciju i čisti krvne sudove (reguliše holesterol i trigliceride)
  • Reguliše pritisak
  • Ubrzava oporavak posle moždanog udara – šloga
foto: Promo

Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije. Rešenje broj: 13317/2018

Za najbolji efekat se preporučuje konzumiranje barem 2 kompleta za redom.

Naše biljne kapi (tinkture) slobodno mogu piti osobe koje su operisane i/ili koje piju lekove. Biljni komplet za kardiovaskularni i nervni sistem "Antistres + Corvit + Cirkul" je registrovan i odobren od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije i ne postoje poznate kontraindikacije. Ono što je bitno kada se piju lekovi je da se terapija lekovima NE prekida dok vaš lekar na kaže suprotno, kao i da se napravi pauza od 30 do 60 minuta između korišćnjenja lekova i naših biljnih kapi (tinktura).

Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul koji sadrži 3 biljne tinkture (bočice) možete poručiti klikom OVDE, po ceni od 2880 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

Promo tekst/Foto: Privatna Arhiva

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...