Najnovije vesti

NIJE MOGLA DA SPAVA, BILA JE MRZOVOLJNA, MUČILI SU JE TAHIKARDIJA I PRITISAK, A ONDA JE NAŠLA PROSTO REŠENJE: Evo koje!
Foto: Profimedia

NIJE MOGLA DA SPAVA, BILA JE MRZOVOLJNA, MUČILI SU JE TAHIKARDIJA I PRITISAK, A ONDA JE NAŠLA PROSTO REŠENJE: Evo koje!

Zdravlje

- Prezadovoljna sam, preporodila sam se, imam više snage iako mi je 80 godina. Čini mi se da mogu sve – ovim rečima nas je pozdravila Ljubica.

- Bila sam medicinski radnik, ali o svom zdravlju nisam baš mnogo vodila računa. Čudni smo mi, uvek spremni svima da pomognemo, a sami sebi smo na poslednjem mestu. Imala sam dobar razlog da na vreme počnem da se brinem o svom srcu, ali sam se ponašala kao da mi nije ništa. Naime, kada mi je bilo pet godina, dobila sam reumatoidni artritis, koji ostavlja negativne posledice na srce – objašnjava naša sagovornica.

Ona dalje kaže da je dugo pila lekove za pritisak, koji je prethodnica ozbiljnijih srčanih tegoba. Potom je usledila tahikardija, ali gospođa Ljubica kaže da je „gurala“ dalje, bez odlaska na kontrole.

- Vremenom, kada sam ušla u „treće doba“, počela je da mi trne leva ruka, sve do malog prsta. To je znak da sa srcem nešto zaista nije u redu. Onda su se javili i bolovi ispod grudne kosti, i znala sam da nešto moram da preduzmem.

Bolovi su povremeno bili toliko jaki da se budila noću. Znala je da su to sve simptomi koji prethode angini pektoris.

- Ipak, najviše me je plašilo jutarnje utrnuće leve ruke. Želela sam da prvo potražim pomoć među prirodnim preparatima, jer sam znala da moram da pročistim krvne sudove, rešim se tahikardije i uopšte smirim. I pored terapije, gornji pritisak je i dalje išao do 160~170. Kada bih se pela uz stepenice, morala bih da zastanem po nekoliko puta. Sve ovo mi je teško padalo, pa sam čak i prodala stan i kupila kuću na selu. Inače sam živela na četvrtom spratu u zgradi bez lifta, što je dodatno otežavalo moju situaciju.

Naša sagovornica nam je dalje ispričala da je na internetu pronašla Bio-Teo proizvode.

- Zainteresovalo me je, jer sam videla i iskustva mnogih zadovoljnih korisnika i rešila da probam Bio-Teo preparate. Odmah sam poručila dva kompleta biljnih kapi br.1 za srce i moram da priznam da me je njihova jačina iznenadila. Pri kraju drugog kompleta, kada sam pila po 30 kapi, bol u grudima se javljao sve ređe, da bi na kraju nestao zajedno sa poslednjim ispijenim kapima. Više se nije vraćao! Počela sam da idem u sve duže i duže šetnje i da se osećam sve bolje i bolje.

Ruka joj je sve ređe trnula, ali je nakon tri ili četiri popijena kompleta br1. za srce i to nestalo.

- Imala sam više snage bez obzira što mi je 80 godina, a pritisak se stabilizovao na 140 sa 60, što mi sasvim odgovara. Više nema ni preskakanja, ni lupanja srca. Nastavila sam da poručujem Bio-Teo kapi i dalje, bez obzira na to što mi se stanje izuzetno poboljšalo, i presrećna sam danas što sam tako postupila. Mislim da sam popila šest ili sedam kompleta, nisam ni brojala, samo sam poručivala. Osećam se odlično, radim sve po kući i društveno sam mnogo aktivnija, i sve to na pragu devete decenije – zadovoljno na kraju poručuje naša sagovornica.

Biljni komplet br.1 za srce sastoji se od 3 bočice i on:

  • Jača snagu oslabljenog srčanog mišića
  • Poboljšava cirkulaciju
  • Čisti krvne sudove
  • Pomaže kod angine pektoris, aritmije, bola u grudima
  • Reguliše holesterol i trigliceride
  • Otklanja opasnost od infarkta i štiti od iznenadnog infarkta miokarda (srčanog mišića)
  • Otklanja posledice infarkta
  • Pomaže kod pripreme za koronarografiju i operacije srca
  • Otklanja bolesti modernog života (nervnu napetost, stres, razdražljivost, lupanje srca, nesanicu i glavobolju.
foto: Promo

Cena biljnog kompleta br.1 za Srbiju iznosi 2.880 rsd, za BiH 47 KM, a za Crnu Goru 26 €.

Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Video iskustva korisnika:

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...