Najnovije vesti

EKSKLUZIVNO! KURIR SAZNAJE! Uhapšen Luka Lazukić posle napada na suprugu Natašu Bekvalac!
Foto: Vladimir Šporčić

Privođenje u toku

EKSKLUZIVNO! KURIR SAZNAJE! Uhapšen Luka Lazukić posle napada na suprugu Natašu Bekvalac!

Crna Hronika

Nekadašnji sportista i IT stručnjak Luka Lazukić uhapšen je danas tokom popodneva u Beogradu posle jutrošnjeg napada na suprugu Natašu Bekvalac, u njenom stanu na Dedinju, saznaje Kurir! 

 

On je priveden na adresi u Bloku 33, u Novom Beogradu, gde se inače nalazi stan njegovih roditelja, a gde je otišao posle jutrošnjeg incidenta i napada na suprugu u njenom stanu na Dedinju. On će biti priveden u policijsku stanicu.

Podsetimo, Lazukić je na suprugu Natašu nasrnuo rano jutros, oko 4 časa, kada je navodno pijan došao kući, a ona mu u telefonu pronašla ljubavne poruke, posle čega je prvo izbila svađa, a onda usledio i fizički napad u kojem  je Nataša prvo dobila udarac pesnicom u glavu a potom i modricu na oku.

 

U trenutku napada, u kući sa Natašom bile i dadilja i beba, dok je na sreću starija ćerka bila kod Natašinih roditelja u Novom Sadu. 

 

Prema novim zakonskim odredbama koje se tiču porodičnog nasilja, za lakše telesne povrede nasilniku je zaprećena kazna zatvora od 3 meseca do 3 godine, koja može biti i uslovna, a za teške telesne povrede od dve godine do 10 godina zatvora.

 

(Kurir.rs/Foto: Vlada Šporčić)

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

(KURIR TV) PRVI SNIMAK NAKON ŠTO JE SUPRUG NASRNUO NA NJU: Nataša Bekvalac otišla u Urgentni centar

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...