Najnovije vesti

ZVEZDA REALA SE NALJUTIO NA MILOŠEVIĆEVU Luka opet ostavio Sofiju zbog fotke s drugim muškarcem, a evo šta ona kaže
Foto: Instagram

Idi mi - dođi mi

ZVEZDA REALA SE NALJUTIO NA MILOŠEVIĆEVU Luka opet ostavio Sofiju zbog fotke s drugim muškarcem, a evo šta ona kaže

Stars

Šou: Manekenka sve učinila da joj oprosti, pa su se posle nekoliko sati ponovo zapratili na Instagramu

Luka Jović raskinuo je sa Sofijom Milošević, i to zbog navodne prevare! Njegov prijatelj uslikao je manekenku prilikom ulaska u zgradu u centru Beograda, a društvo joj je pravio javnosti nepoznat muškarac.

Popularni ljubavni par raskinuo je po ko zna koji put, ali prvi put ove godine! Kako saznajemo, fudbalerov drug slučajno je naleteo na manekenku u po nju nezgodnom trenutku, dok je ulazila u jednu zgradu u centru Beograda. To ne bi bilo toliko strašno da joj društvo nije pravio nepoznati muškarac.

foto: Instagram

- Jedan od Lukinih drugova dobio je Sofijinu fotografiju koja je, kako mu je rečeno, nastala nekoliko dana pred njen odlazak u Madrid. Ona je u Španiji s fudbalerom provela praznike. I dalje se tamo nalazi s bratom - kaže naš izvor i nastavlja: - Joviću su prijatelji već pričali razne priče o Miloševićki, a neki su mu i punili glavu raznim stvarima i tome da nije za njega. Ova slika ga je baš dotukla, pobesneo je, napao je Sofiju, nastala je žestoka svađa. Ona je pokušala da se opravda, da mu sve objasni, ali nije uspela jer je on urlao i vikao - kaže izvor blizak Joviću i navodi da je ubrzo nakon toga otputovao. - Luka je otišao u Saudijsku Arabiju zbog utakmica u okviru kupa, a Sofija je ostala u Madridu. Ne znam da li boravi u njegovom stanu ili je otišla u hotel, ali znam da joj brat pravi društvo i da je očajna. Čeka da se on vrati u Španiju da mu objasni situaciju i ko je taj muškarac. Vrlo je moguće da je devojka imala neko snimanje pa je išla na šminkanje, ili kod nekog prijatelja, ništa nije isključeno - kaže izvor.

foto: Instagram

Interesantno je da je Jović odmah nakon svađe, po ko zna koji put, reagovao kao „zrela i odrasla osoba“, pa je Miloševićevu otpratio sa Instagrama i obrisao sve zajedničke slike koje su imali.

Čak je uklonio i Instagram storije koji su mu stajali na profilu kao istaknuti, tačnije kao objave koje se čuvaju. Ni Sofija njemu nije ostala dužna, pa ga je takođe otpratila sa Instagrama. Ipak, ona redovno objavljuje slike i snimke iz Madrida, gde je s bratom, a po svemu sudeći, očekuje pomirenje s Jovićem. U prilog tome ide i činjenica da su se posle nekoliko sati ponovo zapratili na Instagramu.

Međutim, nakom što su mediji obajvili detalje njihove poslednje svađe, Sofija, poznata po tome da voli sportiste, oglasila se na Instagramu i svu krivicu prebacila je na novinare, tvrdeći da oni imaju nešto lično protiv nje i ne razmišljajući o tome da je možda sama doprinjela tome da je interesantna medijim. 

 Jelena Stuparušić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...