JESENJA AKCIJA ČIŠĆENJA GRADA: 250 radnika i 50 vozila za lepši Kruševac
Foto: JKP Kruševac

JESENJA AKCIJA ČIŠĆENJA GRADA: 250 radnika i 50 vozila za lepši Kruševac

Srbija -

JKP „Kruševac“je organizovalo veliku jesenju akciju čišćenja grada i uklanjanja divnjih deponija.

Početku akcije prisustvovala je gradonačelnica Jasmina Palurović sa saradnicima i direktorka JKP „Kruševac“ Snežana Radojković.

„Naše JKP 'Kruševac' već dugi niz godina organizuje ove akcije, dva puta godišnje, koje su se pokazale kao veoma uspešne i korisne. Ovakve akcije doprinose očuvanju životne sredine, a i mnogo pomažu našim sugrađanima da se reše svog kabastog otpada koji ne može da se odloži u kontejnere za komunalni otpad, što se gotovo svakodnevno dešava“, istakla je Palurović.

Kruševac
foto: JKP Kruševac

Direktorka JKP „Kruševac“ Snežana Radojković je operativni rukovodilac akcije.

„Moram da budem ponosna na sve zaposlene u kolektivu, kao i na sve naše poslovne partnere koji danas zajedno sa nama učestvuju u ovoj akciji, koji su nam izašli u susret i pomogli u mehanizaciji i ljudstvu, kako bi pokrili što veću teritoriju Kruševca i uklonili sve vrste otpada. Naše preduzeće predano radi tokom čitave godine, tako da se nadam da ćemo danas imati manje posla u odnosu na neke prethodne godine“, naglasila je Radojković.

Kruševac
foto: JKP Kruševac

Prema njenim rečima, angažovano je ukupno 50 vozila i oko 250 radnika (vozila i ljudstvo su pored JKP „Kruševac“ dala i kruševačka preduzeća „Tehnogradnja“, „Aleksgradnja“, „Pajić komerc“, „Profi gradnja“, „Krov prim 037“, „Beton stil Raca“, JP „Poslovni centar“, JP „Vodovod“, JKP „Gradska toplana“) koji će raditi na odvoženju kabastog otpada sa gradskog i seoskog područja. Očišćene su divlje deponije i sva mesta koja nisu predviđena za odlaganje otpada.

Kurir.rs/Ž. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track