Najnovije vesti

NATAŠA PRETRPELA NASILJE, A TRAŽIĆE RAZVOD OD LUKE: Evo šta će Lazukiću ostati nakon što se rastanu!
Foto: Dragana Udovičić

STOP NASILJU

NATAŠA PRETRPELA NASILJE, A TRAŽIĆE RAZVOD OD LUKE: Evo šta će Lazukiću ostati nakon što se rastanu!

Stars

Nataša Bekvalac nije ni slutila da će njen suprug Luka Lazukić pokazati drugu stranu svoje ličnosti, i to samo mesec dana od njenog porođaja.

 

IT stručnjak brutalno je pretukao Bekvalčevu u njihovom domu na Dedinju, a sve zbog toga što je ona u njegovom telefonu našla prepiske sa drugim ženama.

 

Nataša je u subotu ujutro prijavila nasilje policiji, a nakon toga je završila u Urgentnom centru, gde su joj konstatovane lakše telesne povrede. Lazukića je policija tražila nekoliko sati nakon što je prijavljen, da bi ga našli u stanu njegovih roditelja, a Nataša je dva puta u međuvremenu odlazila u Urgentni centar, dok je tokom noći išla i do policije kako bi donela listu povreda.

 

Ona je rešila da nakon prebijanja stavi tačku na brak sa Lukom, za koga je verovala da je čovek njenog života. Pevačica će tražiti i potpuno starateljstvo nad ćerkicom Katjom.

"Ona nije verovala da će Luka ikada dići ruku na nju, s obzirom na to da je oduvek bio brižan prema njoj i da se na sve moguće načine trudio da joj pokaže ljubav. Nataša je verovala da je ovo ljubav za čitav život, a trenutno dešavanje u njihovoj porodici potpuno ju je uništilo psihički", kaže izvor i dodaje:

 

"Ona nikada nije sumnjala u njega, ali te večeri kao da joj je neko šapnuo da bi trebalo da pogleda njegov mobilni. U poslednje vreme često je bančio do zore, a Nataši se to nikako nije sviđalo jer ipak imaju bebu o kojoj treba zajedno da vode računa. Luka se ponašao kao tinejdžer, a ona je o svemu morala da vodi računa", kaže izvor.

 

S druge strane, Bekvalčeva je dobila podršku svoje porodice i prijatelja da ne bi trebalo da trpi takvo ponašanje, a kap koja je prelila čašu bile su batine. Nataša je rešila da stavi tačku na svoj brak.

 

foto: Damir Dervišagić

"Nisu dočekali ni godinu dana da budu u braku, što je Nati zaista veliki životni poraz. Ona je dala celu sebe za taj brak, ali očigledno da je Lazukić više voleo provod i zabavu sa drugim ženama. Nataša će se u toku današnjeg dana sastati s advokatom, kako bi donela konačnu odluku. Najverovatnije će tražiti potpuno starateljstvo nad ćerkom Katjom, jer ne želi da dete odrasta pored oca koji lako može da postane nasilan", kaže izvor i dodaje:

 

"Što se tiče njihove zajedničke imovine, ona ne postoji. Sve što su imali je Natašino, osim njegovog motora. Čak je i automobil koji vozi, njen. Neće imati nikakvo pravo na kuću u Čeneju, jer ništa nije uložio. Sve je već bilo gotovo kada su se njih dvoje venčali", kaže izvor.

 

foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/Alo, Foto: Dragana Udovičić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...