Najnovije vesti

KREM DE LA KREM! NAJBOLJA ŽURKA U GRADU!

POLA ESTRADE NA ROĐENDANU NOVINARKE KURIRA! ZVANICE IZ ZEMLJE I SVETA UVELIČALE PROSLAVU: Ceca, Đani, Gagi Srbija,Topalko, Kapor NAPRAVILI LOM na slavlju kod Ljiljane Stanišić! (KURIR TV)

Stars

Kada se pola estrade okupi na jednom mestu, to može samo jedno da znači - sledi najbolji parti u gradu! Tako je i bilo u nedelju uveče. Novinarka Kurira Ljiljana Stanišić upriličila je proslavu 35. rođendana, koja je potrajala do kasno u noć.

Brojne zvanice iz zemlje i sveta uživale su u glamuroznoj zabavi. Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović stigla je među prvima, a za njom i ugledni biznismen Dragoslav Ilić sa suprugom Marijelom, bivšom mis Venecuele koji su doputovali iz Madrida.

foto: foto sonja
foto: Kurir
foto: Kurir
foto: Sonja Spasić

Pored brojnih kolega novinara iz štampanih i elektronskih medija, članova porodice, žurki je prisustvovao i Aleksandar Rodić, zatim urednik Kurira Aleksandar Đondović, zamenica glavnog urednika Kurira Branislava Majdarević, urednica RTS -a Tijana Jevtić, sportski novinar Goran Stepić, voditelji Goran Jovanović i Milan Milošević, kao i direktor Pionirskog grada Ljuba Jovanovic, ugledna advokatica Zora Dobričanin, bračni par Buzurović, Danijela i Stafan... Među zvanicama je bio i profesionalni bokser Crvene Zvezde Zlatko Došljak, Manuel Stojanović i Stefan Šebez.

foto: Kurir
foto: Kurir

Pevački tandem Aleksandra Mladenović i Milan Mitrović su zvanice sa prvim taktovima podigli na noge. Ipak, Radiša Trajkovic Đani, Saša Kapor i Milan Topalović Topalko su bili među zvanicama, ali su se takođe latili mikrofona i tada je nastao pravi haos.

foto: Kurir
foto: Kurir
foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić
foto: Kurir

Pevač Ivan Kukolj Kuki je bio specijalni gost i slavljenici otpevao rođendansku pesmu "Srećan ti rođendan sunce moje malo", a zatim i svoj hit "Ne daju mi da te volim", nakon čega je i nekolicina ljudi koja je sedela i uživala u bogatom posluženju ustala na noge. Žurka je potrajala do kasno u noć....

foto: Kurir
foto: Kurir
foto: Kurir
foto: Sonja Spasić

(Kurir.rs / Foto: Kurir)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...