SRPKINJA POVELA DECU DA GLEDAJU CRTANI, DOČEKALA IH GEJ SCENA! Mlada majka u šoku, a onda je razapeli na mrežama! (VIDEO)
Foto: Instagram/alme_couture

VELIKA POLEMIKA SE RAZVILA

SRPKINJA POVELA DECU DA GLEDAJU CRTANI, DOČEKALA IH GEJ SCENA! Mlada majka u šoku, a onda je razapeli na mrežama! (VIDEO)

Žena -

Otkako je premijerno prikazan Diznijev animirani film "Čudesan svet" i u Srbiji, mnogi roditelji su se pobunili zbog otvoreno gej glavnog lika.

Dok istražuje fantastično okruženje puno misterioznih stvorenja, akciono-avanturistički film takođe uključuje i prvu gej tinejdžersku romansu za Volt Disney Animation Studios.

Nada Nikolić Krečković je tim povodom objavila video na društvenoj mreži svog brenda i oštro osudila što se u prvih deset minuta filma dešava "gej scena" i rekla je:

- Svet ide u jako čudnom pravcu gde će (deca) sve više i više da se susreću sa ovakvim pojavama... Zaista mi je žao da se toliko stvari menja, toliko jezivih zakona se donosi koji su, po meni, štetni za našu decu. I da ja i dalje sedim i kačim slike lepih haljinica... evo napravila sam mali istupak, jer ovo mi je stvarno too much - rekla je Nada.

I naišla je na veliku osudu na društvenim mrežama. Ispod njenih fotografija pišu joj da je "homofobičarka", "ograničena" i "besramna", a na Tviteru se deli video koji je ona kasnije obrisala.

Komentari kritike su se samo nizali...

- Njena deca će postati gej od gledanja gej likova u crtanom, a svi oni gejevi koji su godinama gledali strejt crtane nisu postali strejt. Zanimljivo.

- Ženi je teško da objasni ljubav jer je sama verovatno nikad nije ni imala u svom životu.

- Boli koliko su glupavi. Da, svaki film, serija je sad politički korektan, i gde treba i gde ne treba se ubacuje sve i svašta da bi svi bili namireni, to smeta i nervira. Ali u ovom crtanom filmu je toliko sporedno i nebitno, klinci da li i primete...

- Tebra, kako je izdramila kao da je videla ne znam ni ja šta, podrhtava joj glas.

Jedan korisnik je pomenuo njen šešir kroz primer kako treba objasniti deci što ga nosi na glavi, ali odgovor je ubrzo stigao:

- Šešir na glavi je normalna stvar, ubacivanje bilo kakvih ideologija u crtani za decu nije. Da, ideologija, idoktrinacija, i prediktivno programiranje. Očigledno pojmovi za koje nikad nisi čuo, napisao je korisnik u Nadinu odbranu, dok je jedan dodao da bi on takođe napustio projekciju filma.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

02:21

LJUDI SAMO TRAŽE IZGOVOR ZA NASILJE! Sara Jo podržala gej zajednicu, a ovo je rekla o koleginicama koje su PROTIV PRAJDA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track