BRANI SE SA SLOBODE: Osumnjičeni za ubistvo supruge na Mostu slobode pušten iz zatvora
Foto: Privatna Arhiva

POSTUPAK I DALJE TRAJE

BRANI SE SA SLOBODE: Osumnjičeni za ubistvo supruge na Mostu slobode pušten iz zatvora

Crna Hronika -

NOVI SAD - Pritvor Zoranu Grahovcu (45) iz Novog Sada, koji je osumnjičen da je na novosadskom Mostu slobode ubio suprugu Marijanu Grahovac (40), je ukinut.

Pritvor je, kako je objašnjeno u Višem sudu u Novom Sadu, ukinut jer su saslušani svi svedoci i sud je našao da nema drugih razloga da on i dalje bude u pritvoru, tako da će se u nastavku postupka braniti sa slobode. Postupak, kako je objašnjeno, i dalje traje.

Marijana Grahovac, nastavnica likovnog u Osnovnoj školi „Miroslav Mika Antić“ u Futogu je, podsećamo, pod još potpuno nerasvetljenim okolnostima skončala u Dunavu u noći između 22. i 23. februara.

Oko 1.15 sati, njen suprug Zoran je telefonom pozvao novosadsku policiju i rekao da je njegova supruga, skočila sa Mosta slobode u Dunav. Policija je došavši na most zatekla crni automobil, u kom su prethodno bili supružnici Grahovac.

Njih dvoje su se, kako se sumnja, vraćajući se sa Mišeluka iz pravca Sremske Kamenice, prema gradu posvađali, a Marijana je, navodno zahtevala od supruga da zaustavi kola, posle čega je izašla, a zatim skočila sa mosta u reku. Zoran je, navodno, optuživao suprugu da mu nije verna.

Grahovac, inače profesor mašinskih predmeta u Srednjoj Mašinskoj školi u Novom Sadu, navodno je negirao je da je svoju suprugu gurnuo sa mosta, tvrdeći da je ona sama skočila. U automobilu su nađeni tragovi krvi, što upućuje da je u njima bilo fizičkog sukoba, a veštačenjem je, saznajemo utvrđeno da je Marijanina.

Telo nesrećne Marijane nađeno je 20. marta, na obali Dunava kod Sremskih Karlovaca. Njen identitet je utvrđen posle obdukcije u Institutu za sudsku medicinu.

(Kurir.rs/Večernje novosti, N.S./Foto: Privatna Arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track