Najnovije vesti

BRUTALNA CENZURA REŽIMA: Sklanjaju Kurir sa kioska i skrivaju istinu od naroda
Foto: Kurir

DOKAZ

BRUTALNA CENZURA REŽIMA: Sklanjaju Kurir sa kioska i skrivaju istinu od naroda

Društvo

Organizatori akcije progona Kurira čine krivično delo opisano članom 149 Krivičnog zakonika RS, za koje je zaprećena zatvorska kazna

Režimski poslušnici nastavljaju da, u strahu od kritičkog pisanja, naš list uklone sa prodajnih mesta ili ga prekriju drugim novinama kako se ne bi video.

Vlast u Srbiji, u paničnom strahu od pisanja Kurira, na sve moguće načine pokušava da sabotira prodaju našeg lista ugrožavajući pravo građana da se objektivno informišu o svim zloupotrebama državnog vrha!

Nakon više od dva meseca hajke na „Adrija medija grupu“ i njene zaposlene, poslušnici Aleksandra Vučića nastavljaju da, u strahu od istine, sklanjaju Kurir sa prodajnih mesta ili ga prekrivaju drugim novinama i tako smanjuju njegovu vidljivost.

foto: Kurir

Naš list je prilično zamaskiran u Beogradu, pa se tako jedva video na kioscima kod Kalenić pijace, na Mirijevu, Voždovcu, Dušanovcu, u Starom gradu, na Dorćolu... Slična situacija je i u drugim gradovima Srbije. U Vrbasu i Kuli, u više prodavnica, isporučen je samo po jedan primerak Kurira, dok se u Zrenjaninu, Šapcu i Loznici na nekoliko mesta u centru nije mogao videti od drugih novina.

U Čačku, na jednoj od najprometnijih raskrsnica - na uglu ulica Nemanjine i Svetozara Markovića, Kurira nije bilo već u 10 časova. U Kragujevcu našeg lista uopšte nije bilo na više lokacija u centru, a na platou kod kafane „Zlatna ruža“ bio je zatrpan drugim dnevnim listovima.

Još jednom upozoravamo organizatore akcije progona Kurira da čine krivično delo opisano članom 149 Krivičnog zakonika RS, za koje je zaprećena zatvorska kazna do jedne godine.

foto: Kurir

Sprečimo zloupotrebe

JAVITE GDE NEMA KURIRA!

Javite nam u kom gradu ili mestu, u kojoj ulici, na kom kiosku ili u kojoj prodavnici niste mogli da kupite Kurir. Ako ste u prilici, slikajte to prodajno mesto. Ukoliko imate informaciju ko je distributer, javite nam kako bi naša služba prodaje mogla tamo da pošalje još primeraka

- 011 6357100

- 011 3214611

- 011 6357031

- 011 6357034

Redakcija poziva čitaoce da jave na navedene brojeve telefona ili na mejl redakcijakurir-info.rs kad god primete opstrukciju Kurira

Kurir / E.K.

Foto: Kurir

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...