Najnovije vesti

LAKŠE HODAM, OJAČAO SAM SRCE I VRATILA MI SE NADA: Penzioner kome se vratila nada u bolje sutra!
Foto: Profimedia

LAKŠE HODAM, OJAČAO SAM SRCE I VRATILA MI SE NADA: Penzioner kome se vratila nada u bolje sutra!

Žena

Da je život jedna velika borba, dobro zna penzioner Svetislav Kostić.

“Nisam mogao da spavam na levoj strani, prosto sam osećao da se gušim, noge su mi bile teške, pune otoka, ruke su mi trnule, a tabane nisam ni osećao kad gazim”, priča Svetislav Kostić, penzioner iz Beograda.

 

“Kad sam hodao kao da sam gazio po limenim pločama, a osećaj težine je bio toliki kao da sam okačio tegove na nogama. Popio sam četiri kompleta BIO-TEO kapi koje se daju za jačanje srca i kompletnog kardio-vaskularnog sistema i mogu da kažem da ima rezultata”, rekao je ovaj simpatični gospodin.

 

“Spavam na levoj strani bez ikakvih problema, lakše hodam, nema lupanja srca i vratila mi se nada, postao sam čak i veliki optimista, a to u mom slučaju nije lako, ja sam izbeglica sa Kosova”, nastavlja svoju priču Svetislav.

 

Svetislav Kostić u prostorijama Bio-Teo Centra
Svetislav Kostić u prostorijama Bio-Teo Centrafoto: Privatna Arhiva

Svetislav je priznao da se dvoumio oko korišćenja Bio-Teo kompleta zbog alkohola u kapim jer je imao tri operacije jetre i žuči i zbog terapije lekovima nije smeo ni kap bilo kog jakog pića, ali je izabrao da proba Bio-Teo i nije se pokajao. Naprotiv.

 

“Sin je saznao od prijatelja za BIO-TEO kapi, koje se preporučuju za anginu pektoris, i evo- ima rezultata”, objasnio je.

 

Svetislav Kostić, penzioner, Beograd, 19.03.2019.

 

Jedan od najvažnijih ljudskih organa je srce. Svaki poremećaj njegovog ritma i automatskog rada je signal da sa ovim mišićem, koji inače raspolaže velikom energijom, nešto nije u redu pa se odmah treba obratiti lekaru.

 

Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul koji sadrži 3 biljne tinkture i pije se 30 do 45 dana možete poručiti klikom OVDE, po ceni od 2880 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

ISPORUKA: ceo svet. U slučaju da poručujete van Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, slobodno poručite klikom na i neko će vas kontaktirali oko potvrde i cene dostave.

 

Benefiti korišćenja biljnih formula ovog kompleta:

 

  • Pomaže kod aritmije, bola u grudima, angine pektoris
  • Jača snagu oslabljenog srčanog mišića
  • Otklanja bolesti modernog života (nervnu napetost, stres, razdražljivost, lupanje srca, nesanicu i glavobolju)
  • Otklanja opasnost od infarkta i štiti od iznenadnog infarkta miokarda (srčanog mišića)
  • Pomaže kod pripreme za koronarografiju i operacije srca
  • Otklanja posledice posle infarkta
  • Poboljšava cirkulaciju i čisti krvne sudove (reguliše holesterol i trigliceride)
  • Reguliše pritisak
  • Ubrzava oporavak posle moždanog udara – šloga

 

 

 Komplet mogu piti i potpuno zdrave osobe kao vid preventive 

 

foto: Promo

 

Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije. Rešenje broj: 13317/2018

 

BILJNE TINKTURE TRAVARA STEVE MARIĆA SPOJ SU ZNANJA, ISKUSTVA I LEKOVITOG BILJA KOJE SE SKUPLJA NA NAŠIM EKOLOŠKIM NAJČISTIJIM PROSTORIMA. TINKTURE SADRŽE I PO DESETAK VRSTA BILJA.

 

Radi najboljeg učinka, savetujemo korišćenje 2 biljna kompleta u kontinuitetu, zatim je potrebno napraviti pauzu od 7 do 14 dana i nakon toga po potrebi (slobodno može da se koristi i do 10 kompleta godišnje).

 

Kada se naše tinkture piju prvi put, koriste se na sledeći način:

 

1. nedelja po 5 kapi


2. nedelja po 10 kapi


3. nedelja po 15 kapi


4. nedelja po 20 kapi


5. nedelja po 25 kapi


6. nedelja po 30 kapi


na dalje po 30 kapi

 

Kada ste došli do 30 kapi, svaki sledeći komplet se odmah pije po 30 kapi iz svake bočice.


Naše biljne kapi (tinkture) slobodno mogu piti osobe koje su operisane i/ili koje piju lekove. Biljni komplet za kardiovaskularni i nervni sistem "Antistres + Corvit + Cirkul" je registrovan i odobren od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije i ne postoje poznate kontraindikacije. Ono što je bitno kada se piju lekovi je da se terapija lekovima NE prekida dok vaš lekar na kaže suprotno, kao i da se napravi pauza od 30 do 60 minuta između korišćnjenja lekova i naših biljnih kapi (tinktura).

 

Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul koji sadrži 3 biljne tinkture (bočice)možete poručiti klikom OVDE, po ceni od 2880 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

 

(Promo - tekst / Foto: Promo, Profimedia)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...