Najnovije vesti

IGRANJE I MAŽENJE SA MOJOM DECOM BILO JE TAKO BOLNO: Danas sa 55 kg manje, uživam u svim zagrljajima uz pomoć OVOGA!
Foto: Promo

IGRANJE I MAŽENJE SA MOJOM DECOM BILO JE TAKO BOLNO: Danas sa 55 kg manje, uživam u svim zagrljajima uz pomoć OVOGA!

Žena
09:52h

Tara M. nikada neće zaboraviti prvi put kada su je maltretirali zbog njne težine. Bila je u 8. razredu kada joj je dozator za kečap eksplodirao na odeći i morala je da se presvuče u preusku košulju svoje drugarice.

„Nikad više nisam jela pred drugim ljudima“, kaže Tara, koja sada ima 33 godine.

Umesto toga, izgladnjivala bi se do 17 časova dok se ne vrati sa posla, a zatim kada bi stigla kući, jela bi "sve i svašta" sve što bi joj se našlo na vidiku do polaska u krevet. Tarina težina je nastavila da se povećava i na kraju je dostigla 118 kg.

Ali tek kada joj je dijagnostikovan reumatoidni artritis i kada se našla u tolikom bolu da nije mogla da zagrli svoju decu, odlučila je da promeni način života. Počela je da koristi Green Fit dijetetske suplemente, išla na intervalne treninge visokog intenziteta i usvojila dijetu „čiste ishrane“ kako bi smanjila upale. Tara sada ima 62 kg, a njen bol zbog artritisa je „pod kontrolom“.

„Igranje i maženje sa mojom decom bilo je tako bolno“, kaže ona. "Danas uživam u svim zagrljajima, a oni konačno mogu da omotaju svoje male ruke skroz oko mog tela."

Green Fit biljne kapi za mršavljenje predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

hangar
foto: Promo

PREPORUČENA UPOTREBA PROIZVODA:

Odmeriti 75 kapi i rastvoriti u 30 ml (rakijska čašica) vode ili čaja. Green Fit biljne kapi piti 2 puta dnevno, ujutru i uveče. Preporučuje se konzumiranje tri bočice u kontinuitetu.

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj

telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti

klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja