OBRADOVIĆ PRED MEČ SA EFESOM PRIČAO O MICIĆU! Trener Partizana detaljno govorio o sutrašnjem protivniku, pa spomenuo i Atamana!
Foto: STARSPORT / Shutterstock Editorial / Profimedia

evroliga

OBRADOVIĆ PRED MEČ SA EFESOM PRIČAO O MICIĆU! Trener Partizana detaljno govorio o sutrašnjem protivniku, pa spomenuo i Atamana!

Košarka -

Partizan se ove sezone još jednom našao u Istanbulu.

Ovog puta, crno-beli će u okviru 29. kola Evrolige igrati u dvorani "Sinan Erdem" protiv dvostrukog uzastopnog šampiona Evrope, Anadolu Efesa, a taj meč je na programu sutra od 18 sati i 30 minuta.

U prvom ovosezonskom duelu, Parni valjak je savladao Efes rezultatom 82:79. Pred novi duel sa braniocem šampionske titule, trener Partizana Željko Obradović kaže:

"Ono što je bitno je da su im se povređeni igrači vratili. Pre svega Vasa Micić i Larkin koji su apsolutno najvažniji igrači u tom timu. Biće u kompletnom sastavu. Uvek je dobro da za protivnika imate jednu tako sjajnu ekipu koja je dve godine zaredom bila prvak Evrope. Situacija u kojoj se oni nalaze i u kojoj se mi nalazimo je na neki način neverovatna. Ali, eto, dešavale su se povrede. Moramo da se spremimo da igramo neku normalnu utakmicu. Sigurno će biti motivisani, videli smo već i izjave trenera Atamana koji je rekao da je za njih utakmica protiv nas ključna i u svakom pogledu mnogo važnija od utakmice sa Realom. Mislim da će u tom smislu i pripremiti utakmicu protiv nas", rekao je Obradović za klupski sajt.

Joanis Papapetru je učio duela sa Efesom izjavio:

"Veoma iskusan i dobar tim. Forma ne znači ništa u Evroligi, svakog možeš da dobiješ, od svakog da izgubiš. Čeka nas veoma teška, ali za nas izuzetno bitna utakmica. Micić i Larkin su elitni igrači koji kontrolišu igru Efesa. Ali to neće promenti način na koji ćemo pristupiti utakmici. Moramo da damo sve što imamo, da se prilagodimo njihovoj igri", rekao je Papapetru.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track