Najnovije vesti

NEVEROVATNA PONUDA! LETOVANJE NA BOŽANSTVENIM PLAŽAMA DUBAIJA PO CENI VEĆ OD 259€! Zbog velikog interesovanja Travelland radi i u nedelju 22. jula.
Foto: Promo

NEVEROVATNA PONUDA! LETOVANJE NA BOŽANSTVENIM PLAŽAMA DUBAIJA PO CENI VEĆ OD 259€! Zbog velikog interesovanja Travelland radi i u nedelju 22. jula.

Stars

Privlači vas miran odmor na peščanim plažama, uz azurno plavo more ali i urbana sredina u kojoj nikada nije dosadno? Dvoumite se izmedju odmora na moru i posete velikim gradovima? Travelland vam preporučuje Dubai u kome možete imati sve to po ceni već od 259€!

 

foto: Promo

Dubai je pozicioniran na severoistoku Ujedinjenih Arapskih Emirata, na oko 150km od prestonog Abu Dabija. Mirne vode Persijskog zaliva ga zapljuskuju sa zapada kreirajući neke od najlepših plaža na svetu, a u njegovoj zaleđini se prostire ravna peščana pustinja koja vodi do padina Hadžar planine. Do pre nekoliko decenija čitavim prostorom gospodarila je surova pustinja a danas je tu izgrađen raj na zemlji!

 

foto: Promo

 

foto: Promo
foto: Promo

Neverovatni Dubai može biti pravo odredište za vas iz više razloga: duge peščane plaže sačinjene od najfinijeg peska, 300 sunčanih dana godišnje, spoj komfora i tradicionalih običaja i stila života, najneverovatnije građevine koje ste ikad videli, šoping molovi u kojima šoping groznica nikad ne prestaje, nebrojeno zabavnih i tematskih parkova kakvi ne postoje nigde drugde u svetu..i još mnogo toga. Staro gradsko jezgro čuva duh prošlosti i istorije ovog podneblja, a ostatak grada koji je u ekspanziji je delo najboljih arhitekata sveta.

 

foto: Promo

U poslednjoj deceniji Dubai se pozicionirao kao luksuzna destinacija za savršne odmor ali ono što turiste najviše privlači tokom letnjih meseci jesu njegovo bistro plavo more i duge plaže sa belim peskom.

 

foto: Promo

Neke od najpopularnijih, koje će sigurno ispuniti sve vase želje, su Jumeirah Beach Park, Al Mazmar Beach Park i Palm Beach. Bilo da ste ljubitelj laganog izležavanja na plaži uz dobru knjigu ili ipak vodenih sportova i adrenalina, plaže Dubaija vas neće razočarati.

 

foto: Promo

Turistička agencija Travelland je pripremila fantastične ponude za posetu ovoj egzotičnoj destinaciji koje obuhvataju mnogobrojne hotele iz kategorije tri, četiri i pet zvezdica. Travelland organizuje svakodnevne polaske a u Dubaiju, po vašem izboru možete ostati 5, 6, 8 ili 10 dana.

 

foto: Promo

Svi ljubitelji tople klime, mora i peska ne bi trebalo da propuste ovu priliku, jer uz specijalnu ponudu sa Travellandom Dubai mogu posetiti po ceni već od 259€!

 

foto: Promo

Rezervacije možete izvršiti u turističkoj agenciji Travelland, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija možete pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/

 

foto: Promo

Promo tekst - Foto: Promo

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...