Najnovije vesti

DELOVANJE SEKTI U BEOGRADU I KAKO SE ZAŠTITITI: Policijski sindikat o preventivi sve masovnije pošasti među mladima!
Foto: Shutterstock

Eksperti na okupu

DELOVANJE SEKTI U BEOGRADU I KAKO SE ZAŠTITITI: Policijski sindikat o preventivi sve masovnije pošasti među mladima!

Društvo

U Srbiji je registrovano 25 verskih zajednica, a najmanje još toliko sekti deluje polulegalno, ili potpuno nelegalno! Stručnjaci upozoravaju da broj verskih organizacija raste, ali da su naročito opasni kultovi koji deluju mimo svih zakonskih okvira.

Tribina pod nazivom „Delovanje sekti u Beogradu i kako se zaštititi“ održaće se 26. jula, s početkom u 19 časova, u Mesnoj zajednici „Lipov lad“, Bulevar Kralja Aleksandra 298, Zvezdara.

Petar Milojević
Petar Milojević foto: Kurir

Tribinu će otvoriti Petar Milojević, predsednik Nadzornog odbora Sindikata Ujedinjeni kolektiv kolicije i predsednik KP Srbije gde će ukratko objasniti sve vezano za ciljeve i delovanje Kluba prijatelja Sindikata UKP.

Učesnicima će se obratiti i Vuk Mentović, kao domaćin i predstavnik KP Beograd, kao i Marina Starčević, predsednica Sindikata Ujedinjeni kolektiv policije.

Ilija Životić
Ilija Životić foto: Kurir

Podršku na ovoj tribini pružiće i Ilija Životić, predsednik Internacionalne policijske organizacije, kao i Stevan Đokić, ispred Centra za bezbednost, istrage i odbranu DBA, koji će takođe uzeti učešće kao govornici.

(Kurir.rs)

foto: Printskreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...