Najnovije vesti

ŠOK! RATKO MLADIĆ SE UŽIVO UKLJUČIO U PROGRAM Srpski general obratio se Srbiji: LJUBI VAS DEDA RATKO! Posebnu poruku je imao za Vojislava Šešelja (VIDEO)
Foto: EPA, Printscreen

direktno iz haga

ŠOK! RATKO MLADIĆ SE UŽIVO UKLJUČIO U PROGRAM Srpski general obratio se Srbiji: LJUBI VAS DEDA RATKO! Posebnu poruku je imao za Vojislava Šešelja (VIDEO)

Društvo

Darko Mladić, sin generala Ratka Mladića, gostovao je jutros na Hepi televiziji, kada je odlučio da pozove svog oca i uključi ga direktno u program.

 

foto: Printscreen

General je najpre pozdravio sve u studiju, a posebno lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja.

 

- Ljubi vas deda Ratko. Ovaj Marić neka dođe da me obiđe, neka on intervjuiše Vojislava Šešelja, a i Voja neka dođe - rekao je general aludirajući na voditelja i urednika ove televizije.

 

On je svog saborca iz haških dana, Vojislava Šešelja, pozvao da dođe da igraju šah. Kazao je da mu nedostaje da ga pobeđuje.

 

- Darko, reci Voji da dođe da igramo šah, jer sam ga zadnji put tukao 7 na prema 1. I to mu je tu bila prisutna i ona njegova "Kosovka devojka" i loše je prošao - poručio je general Šešelju.

 

General Ratko Mladić imao je poruku za Šešelja i njegovog sina.

 

- Pozdravljam i tvog sina, i da znaš on će biti bolji od tebe, kao što je i Darko bolji od mene - rekao je general.

 

foto: Printscreen

 

Kratko obraćanje iskoristio je i da uputi posebnu poruku i Pavelu Dorohinu, članu ruske Dume i to na ruskom.

 

- Poseban pozdrav za Rusiju. Pozdravi Komunističku partiju sovjetsku, pardon, ruske federacije. Pozdrav za Pavela i neka otvori oči šta ovaj NATO hoće, mnogo se šire ka Rusiji. I neka Voja malo omrša, živi bili - poručio je za kraj general Ratko Mladić.

 

Da podsetimo, general Ratko Mladić osuđen je na doživotnu kaznu zatvora u Haškom tribunalu prošle godine, i proglašen je krivim za 10 od 11 tačaka optužnice.

 

Pogledajte snimak:

 

 

 

 

Kurir.rs

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...