NE ZNATE ŠTA ĆETE OBUĆI ZA DOČEK NOVE GODINE? Najpoznatiji srpski dizajner otkrio koja boja će učiniti da ZASIJATE PODIJUMOM
Foto: Shutterstock, Kurir Televizija

KURIR TV

NE ZNATE ŠTA ĆETE OBUĆI ZA DOČEK NOVE GODINE? Najpoznatiji srpski dizajner otkrio koja boja će učiniti da ZASIJATE PODIJUMOM

Zanimljivosti -

Kažu da je u stajlingu dva puta dozvoljeno prevršiti meru, za venčanje i za Novu godinu. No, ima li i tu nekih crvenih linija koje se nikako ne prelaze?

Koje su osnovne greške koje činimo u izboru izgleda za najluđu noć? Mora li sve što se bira za 31. decembar da bude preskupo ili možemo da prođemo i jeftinije, i koje su preporuke koje nam ove godine dolaze iz svetskih modnih centara?

Igor Todorović, jedan od najpoznatijih dizajnera u regionu, je u svom gostovanju u Pulsu Srbije odgovorio na sva ova pitanja.

- Moda je odavno dozvolila sve i dozvoljava mnogo toga. Najvažnije da se vodite tome šta je vaš stil. Nemojte odlaziti u zonu nepoznatog, jer ste onda na ivici da napravite neki problem. Sa druge strane mislim da ne treba da kritikujemo, jer od toga nemamo mnogo, osim ako nije konstruktivna. Glavni izbor treba da bude nešto u čemu se vi dobro osećate. Jer mnogo puta da bi sve to bilo senzacionalno, žene budu u prilici da cele večeri budu taoc te haljine pa ne mogu baš ni da se zabave. Inače to veče treba da bude veče koje nije prisilno prijatno - rekao je dizajner.

Igor Todorović
foto: Kurir Televizija

- U Novoj godini ne postoje granice. Bitno je da pronađete nešto u čemu će te se najbolje osećati. Naravno bilo vi vrlo dobro i etično poštovati tip događaja na koji odlazite. Da svedemo to na banalnu informaciju, da ne odete u pidžami na neku gala večeru. Trebalo bi da se povede računa o tome jer je to neka opšta kultura odevanja - istakao je dizajner.

Dizajner se osvrnuo i na boje koje su najupečatljivije ove godine.

- Postoji ta kraljica neverbalnog manifesta što je crna, gde mnogi odlaze u crnu priču. Nova godina je uvek neki momenat koji je "blink blink" ili koji sijuca jer je to neki potpis Nove godine. Crvena boja je zaštitni znak Nove godine. Sa druge strane imate zlatnu, srebrnu koje su upečatljive, a svake godine imate trend boju, što mislim da je ove godine zelena. Samo je važno da ne preterate i ne pretvorite se u jelku - rekao je dizajner i potom se dotakao same kupovine za koju je i dao po koji savet:

06:19

NE ZNATE ŠTA ĆE TE OBUĆI ZA DOČEK NOVE GODINE? Najpoznatiji srpski dizajner otkrio koja boja će učiniti da ZASIJATE PODIJUMOM

- Najvažnije je da ne preterate sa kupovinom. Kupujte ono što će te nositi i nakon novogodišnje večeri, jer nećete sigurno učestvati tokom naredne godine u novogodišnjem programu 24 sata. Dakle, koristite eho garderobera odnosno kupujte sve ono što možete da iskombinujete. Neće veliki budžet doneti veliki stil, niti će mali budžet uniziti nečiju estetiku.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track