LIKVIDACIJA BLAŽA ĐUROVIĆA NA DUŠANOVCU: Osumnjičeni želi status svedoka-saradnika
Foto: Dragana Udovičić

Novi detalji

LIKVIDACIJA BLAŽA ĐUROVIĆA NA DUŠANOVCU: Osumnjičeni želi status svedoka-saradnika

Crna Hronika -

Naš izvor otkriva da je tokom razgovora sa inspektorima nagovestio da bi mogao da reši krivična dela čiji su počinioci i dalje nepoznati

Nemanja Ivanov (36), koji se na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu branio ćutanjem i nije želeo da govori o likvidaciji Blaža Đurovića (39) za koju se sumnjiči, u policiji je rekao da je spreman da razgovora o dobijanju statusa svedoka-saradnika.

On je nakon saslušanja prebačen u CZ, a naš izvor otkriva da je tokom razgovora sa inspektorima nagovestio da bi mogao da reši krivična dela čiji su počinioci i dalje nepoznati.

- Tokom razgovora on je pomenuo nekoliko prezimena, Vesković, Marojević i Radošević. Međutim, ukoliko Ivanov bude odlučio da progovori o svemu što zna i nadležni procene da je to dovoljno za dobijanje statusa svedoka-saradnika, moraće da otkrije mnogo više od imena, odnosno prezimena pojedinih ljudi. Pitanje je šta je sve spreman da kaže u zamenu za povoljniji status - otkriva izvor Kurira.

Ivanov se sumnjiči da je 10. marta iz automatskog oružja ubio Đurovića ispred kuće na Dušanovcu. Uhapšen je u subotu, pošto je na džipu koji je zapaljen posle zločina pronađen njegov DNK.

Kurir / E. K.

Foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV NA LICU MESTA: Muškarac ubijen u sačekuši na Dušanovcu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track