Najnovije vesti

SEM LUKE NIKOGA NIJE VIDELA NI ČULA, NI SESTRE NI RODITELJE, A ON JE OD PRINCA POSTAO ZVER: Otac Nataše Bekvalac otkrio STRAVIČNU pozadinu braka sa Lazukićem!
Foto: Zorana Jevtić/screenshot YT

STOP NASILJU

SEM LUKE NIKOGA NIJE VIDELA NI ČULA, NI SESTRE NI RODITELJE, A ON JE OD PRINCA POSTAO ZVER: Otac Nataše Bekvalac otkrio STRAVIČNU pozadinu braka sa Lazukićem!

Stars

Dragoljub Bekvalac, otac Nataša Bekvalac, koju je suprug Luka Lazukić samo mesec dana posle porođaja, pretukao, rekao je da je uz svoju ćerku neprestano i da joj cela porodica pruža veliku pomoć i da će na kraju pobediti.   

 

"Živeti i gledati sada Natašu kako je jedan monstrum doveo, majku svog deteta, zaista je teško i sve emocije su ukljućene i rade i jako teško podnosim to, a zamislite kako je njoj. Fizički bol bude i prođe, a ono što ostaje i dugo traje", ispričao je Bekvalac. 

foto: Zorana Jevtić

"Nataša je zaista u tog čoveka bila zaljubljena, sem ljubavi i lepog čoveka ispred sebe nije čula nas ni sestre ni roditelje i nije mogla da pretpostavi da se neko iz princa pretvori u zver zarad interesa. Ona je srcem ušla u tu vezu. Ona je nekoliko puta doživela maltretiranja koja nisu završila batinama. Ona zbog svoje porodice i javnosti, kako je sama rekla, izdržavala da ne ispadne da se treći put razvodi, ali kada je došlo do udaranja po stomaku iz kojeg je izašlo pre mesec dana njegovo dete, kada je tukao majku svog deteta, koje je bilo samo pet metara u drugoj sobi", pričao je za Jutarnji program TV Pink.

 

"Nataša je nežna, lepa i uvek vesela i nasmejana, a kada sam video jedno skrhano, nežno telo, bez trunke osmeha, snage, prebijenim telom, razbijenom glavom, to nikom ne bih poželeo, to je jedan prizor za stravu i užas", opisao je Bekvalac.

foto: Printscreen/RTS 1

"Starija ćerka je veoma vezana za majku, povučena, a mogu samo da pretpostavim kako sve ovo proživljava", rekao je otac Nataše Bekvalac.

 

"Mene je život naučio da patim i da se mučim, sa godine dana mi je majka otišla u bolnicu i tu provela osam godina i umrla. E, zamislite onda život oca i dva sina, i tu vreme je to bilo teško. Ništa mi nije padalo teško, sve sam mojom mukom i radom zaradio sve kao i moja ćerka. I sada kada doživiš to da doživiš da je vidi prebijenu, omalovaženo stvorenje koje samo plače, koje ne može da priče, sigurno će imati posledice po moje zdravlje, ali ćemo da pobedimo. Nataša je samo primer drugim ženama da ne sme da ćute, ali mnogo ima žena koje gore preživljavaju", rekao je Bekvalac i poručio svim ženama da skupe hrabrost i već na početku nasilja.

 

Kurir.rs/Foto Kurir

 

foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

Nataša(KURIR TV) DRAMA ISPRED NATAŠINOG STANA: Luka šalje advokata po stvari!

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...