Najnovije vesti

VREME JE ZA PROLEĆNO ČIŠĆENJE ORGANIZMA: Dovedite svoje telo u fit formu uz pomoć prirode!
Foto: Profimedia

VREME JE ZA PROLEĆNO ČIŠĆENJE ORGANIZMA: Dovedite svoje telo u fit formu uz pomoć prirode!

Žena

Zima je na izmaku i pravo je vreme za prolećno čišćenje organizma od suvišnih kilograma koji su se nagomilali tokom hladnog vremena i smanjene fizičke aktivnosti. Sada je pravi momenat za trajno rešavanje problema viška kilograma, ne samo da biste izgledali bolje i atraktivnije, već i da biste bili zdraviji, snažniji, otporniji na infekcije, imali više energije i živeli kvalitetniji i ispunjeniji život. Ako nas je prethodna godina nečemu naučila, to je da je zdravlje na prvom mestu.

Nijedan višak kilograma ili zdravstveni problem izazvan nezdravim načinom življenja nisu nastali preko noći, pa tako ne mogu ni nestati preko noći – potrebno je malo discipline, strpljenja i posvećenosti. A umesto korišćenja raznih hemijskih dodataka i nedovoljno ispitanih suplemenata koji nude pomoć u ovom procesu, okrenite se prirodi. Jedino priroda može zaista da pomogne da efikasno i trajno postignete svoj cilj.

Green Fit biljne kapi za mršavljenje predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine. Ekstrakti herbe rastavića, lista breze, ploda morača, kore krušine i rizoma đumbira MOĆNA su kombinacija za sjajne rezultate, bez opasnog jo-jo efekta.

Hangar
foto: Promo

Ponesite ih u tašni, popijte sa svojim omiljenim čajem ili vodom i osetite svoju dozu energije i snage. Potpuno su prirodne, neškodljive, na bazi izabranog lekovitog bilja, bez konzervanasa, veštačkih boja i mirisa, čime garantovano u svoj organizam unosite samo proverene sastojke koji će vam pritom pomoći da smanjite broj kilograma.

Hangar
foto: Promo

DOZIRANJE I TRAJANJE TERAPIJE

Green Fit biljne kapi uzimaju se dva puta dnevno ujutru i uveče po 75 kapi (2,5 ml) ukupno 150 kapi (5 ml) i traju oko 10 dana. 3 bočice ovih kapi su dovoljne za mesec dana. Za najbolje rezultate vam preporučujemo da koristite Green fit biljne kapi 2 meseca u kontinuitetu (6 bočica), a na dalje po potrebi.

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja