Najnovije vesti

SUĐENJE ZA PUCNJAVU U HOTELU PRAG: Rutović pobesneo zbog pijane žene
Foto: Dragan Kadić

hotel prag

SUĐENJE ZA PUCNJAVU U HOTELU PRAG: Rutović pobesneo zbog pijane žene

Crna Hronika

Svedoci su ispričali da je izvesna Danijela Mijatović, koja je bila pripita, bila neprijatna prema Željku Rutoviću i da je zbog nje prošle godine izbio sukob u hotelu "Prag"

Đorđije Medenica, koji je bio u društvu Predraga Rankovića Peconija kada je on u martu 2017. ranjen u beogradskom hotelu "Prag", otkrio je u sredu u Višem sudu u Beogradu da se incident dogodio posle neprijatnosti koju je u razgovoru s biznismenom Željkom Rutovićem izazvala izvesna Danijela Mijatović.


Na optuženičkoj klupi sedi Neđeljko Mumin, koji je u to vreme bio Rutovićev telohranitelj, dok je biznismen u bekstvu.


- Kada je došao Željko Rutović i seo za sto, Danijela je pitala: "Ko je ovaj?". Pokušao sam da je opomenem i da je gurnem ispod stola, jer je bilo ružno da tako pita, ali je ona pre toga već pila vino i neke tablete, pa je bila malo izgubljena. Ja sam joj odgovorio da je to Željko, a ona je pitala: "Koji Željko?".

 

Bilo je neprijatno i ja sam pokušao da izbegnem takvu situaciju, pa sam rekao:

 

"Željko Rutović". Ona je napravila grimasu i tada je počela prepirka među njima - ispričao je Medenica i prepričao kako je dalje tekla rasprava između Rutovića i Danijele, zbog koje je biznismen, kako je rekao, "baš poludeo".


Rutović: Snajka, izvinite, znamo li se? U čemu je problem?
Danijela: Znamo se nešto od pre, nešto smo radili. Ne ja, nego moj partner, ali nije bitno.
Rutović: Bitno je, kaži sad.
Danijela: Nije on više živ.
Rutović: Da mu nisam ja naudio?
Danijela: Ne, prirodna smrt. A upoznala sam ti i sina, kako divno dete, od ovakvog oca!
Na ove njene reči, prema tvrdnji svedoka Medenice, Rutović je poludeo, počeo da viče i vređa Danijelu Mijatović. Situaciju je pokušao da smiri vlasnik TV Kopernikus Srđan Milovanović, a onda je i Ranković to pokušao.
Ranković: Ma pusti je!
Rutović: Šta ti hoćeš, šta se mešaš?


Danijela Mijatović juče je potvrdila da je ona te noći naljutila Rutovića, ali je navela da je htela samo da se šali, a ne nekoga da uvredi, iako je tako ispalo.

 

Ona, kao ni Medenica, biznismen Milo Đurašković i pevačica Tijana Radivojević nisu mogli da kažu ko je te večeri pucao u Rankovića, navodeći da su gledali da pobegnu iz restorana čim je počela lomljava čaša i flaša i pucnjava.

 

(Kurir.rs/J.S./Foto:Printscreen Youtube/Epic Economist)

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...