Najnovije vesti

ĐORĐE VUKADINOVIĆ O NEZAKONITOJ BLOKADI AMG: Ovo je skandalozna mera autokrate Vučića, jer ne može da izdrži kritiku Kurira
Foto: Kurir

udar na amg

ĐORĐE VUKADINOVIĆ O NEZAKONITOJ BLOKADI AMG: Ovo je skandalozna mera autokrate Vučića, jer ne može da izdrži kritiku Kurira

Politika

BEOGRAD - Đorđe Vukadinović, urednik NSPM ocenio je da nelegalno rešenje koje je "Adrija medija grupa" dobila od Poreske uprave, u kome nisu navedeni podaci o eventualnom dugu i vremenu blokade računa, skandalozna mera autokrate Vučića.


- Krajnje je skandalozna i neobična mera s obzirom na okolnosti i činjenice koje je AMG navela o svojoj ažurnosti u plaćanju obaveza prema državi. A s druge strane, to je i očekivano jer autoritarni i lični režim Aleksandra Vučića ne može da izdrži kritiku, pogotovo kritiku tako čitanog lista kakav je Kurir, rekao je Vukadinović.

 

Režim Aleksandra Vučića je danas nakon 25 dana neprekidnih napada i pritisaka preko poreske inspekcije, brutalnim napadom i zloupotrebom ovlašćenja izvršne vlasti bez ikakvog pravnog osnova blokirao sve račune "Adrija medija grupe".

Poreska uprava nije utvrdila nikakvu poresku obavezu AMG, niti je u rešenju o privremenoj meri navela da bilo kakav budući porez može biti utvrđen.

Takođe, Poreska uprava nije navela nijednu okolnost iz koje proizilazi da eventualno utvrđeni porez neće biti plaćen.

 

(Kurir.rs/Foto Kurir TV)

 

 POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Vučić hoće da UNIŠTI KURIR, blokirani računi Adrija medija grupe!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...