Najnovije vesti

POLICIJA TRAGA ZA NAPADAČEM, LJUBICA I DALJE ĆUTI: Kamere snimile pucača na bankarku, ona odbija da detaljno opiše zločinca i otkrije mogući motiv
Foto: Privatna arhiva, Kurir

istraga

POLICIJA TRAGA ZA NAPADAČEM, LJUBICA I DALJE ĆUTI: Kamere snimile pucača na bankarku, ona odbija da detaljno opiše zločinca i otkrije mogući motiv

Crna Hronika

Traga se za muškarcem krupnije građe koji je u četvrtak ujutru na Zvezdari ispalio tri hica u nogu Ljubici Mićić, direktorki filijale jedne banke
 

Policija traga za napadačem koji je u četvrtak ujutru ispred zgrade u Banjskoj ulici na Zvezdari u Beogradu ispalio tri hica u Ljubicu Mićić (40), direktorku filijale jedne banke na Novom Beogradu.

Ljubica Mićić, kako je Kurir pisao, zbrinuta je u Urgentnom centru, pošto su je hici pogodili u desnu potkolenicu, ali je odbila da policiji da detaljan opis napadača i otkrije šta bi mogao da bude motiv napada.

- Istražitelji su uzeli video-zapise sa sigurnosnih kamera sa okolnih objekata, ali i izjave svedoka, koji su napadača opisali kao muškarca krupnije građe - kaže sagovornik Kurira.

On napominje da se istraga i dalje vodi u dva pravca, ali da je sve više okolnosti koje upućuju da je motiv napada lične prirode.

- I dalje se ne isključuje mogućnost da je direktorku filijale banke sačekao nezadovoljni klijent. Međutim, do sada prikupljeni dokazi upućuju da se Ljubica nekome najverovatnije privatno zamerila. Proveravaju se njeni kontakti, ali i ljubavni život, jer nam iskustvo govori da se ovakvi napadi na ženu koja nema kriminalnu prošlost dešavaju gotovo uvek iz ljubomore, bilo muške bilo ženske - kaže izvor.

Komšije Ranjena je pominjala ženu Jedna komšinica ranjene bankarke, koja je u vreme napada šetala psa, izjavila je da je videla čoveka s kacigom na glavi kako prilazi Ljubici i puca u nju. - Ljubica je pala pored kola, počela je da jauče, vrištala je da je mnogo boli. Bila je svesna, sve vreme je pominjala neku ženu - ispričala je ona za Kurir.

Prema njegovim rečima, Ljubica je mlada, uspešna i atraktivna žena, koja iza sebe ima jedan brak.

- Živi s ćerkom, a s bivšim suprugom je navodno u dobrim odnosima - kaže on. Podsetimo, nepoznati napadač dovezao se oko sedam sati motorom u Banjsku ulicu, koja je jednosmerna.

- Ušao je iz suprotnog smera i parkirao se preko puta Mićićkinog "mercedesa". Na glavi je imao kacigu. Kada je ona izašla iz zgrade oko 7.30 sati i krenula ka kolima, prišao je, ispalio joj tri hica u nogu, seo na motor i pobegao - objašnjava sagovornik Kurira šta su zabeležile kamere.

(Kurir.rs/J. S./foto Privatna arhiva

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...