Najnovije vesti

MALČANSKI BERBERIN POVERIO SE NOVINARU KURIRA! OVO JE ISPOVEST MONSTRUMA: Žrtve ne biram nasumično!
Foto: Privatna Arhiva, Facebook

NEOBJAVLJENI RAZGOVOR S BERBERINOM

MALČANSKI BERBERIN POVERIO SE NOVINARU KURIRA! OVO JE ISPOVEST MONSTRUMA: Žrtve ne biram nasumično!

Crna Hronika

Prva, jedina i dosad neobjavljena ispovest Ninoslava Jovanovića ledi krv u žilama, jer on u razgovoru s novinarom Kurira nijednog trenutka nije pokazao kajanje za svoja zlodela

Ninoslav Jovanović, osuđivani manijak i otmičar Monike Karimanović (12), ne kaje se za zločine koje je počinio!

Ovo je suština njegovih reči iz ispovesti koju je dao novinaru Kurira u martu ove godine, kada je posle pet meseci izašao iz zatvora pošto je bio osuđen za seksualno uznemiravanje žena preko Fejsbuka.

Novinar Kurira tada je razgovarao s Jovanovićem, koji je u svojoj prvoj i jedinoj izjavi za medije izneo jezive stavove koje normalan čovek ne može ni da zamisli. Kurir zbog toga nije tada objavio ispovest silovatelja.

U želji da se slučaj nestale Monike što pre rasvetli i okonča, redakcija je odlučila da njegovu ispovest danas prvi put iznese u javnost. Uvereni smo da je važno da se vidi koliko je, zapravo, reč o mračnom umu koji ne shvata koliki je zločin počinio - silovao je dete.

Silovao iz osvete

Samo nekoliko dana po izlasku na slobodu ozloglašeni Malčanski Berberin rekao je „da se ne oseća krivim zbog svojih nedela“.

- Slobodno mogu da kažem da sam tako nešto uradio iz osvete. To nije bilo nasumično. Zašto sam to uradio, ja dobro znam, a sve što mogu da kažem jeste ko kako seje, tako i žanje. Ono što sam učinio, učinio sam. Ja sam svoj dug državi odužio, ali što se pravi hajka da se ja sklonim s ulice, iz grada? Zbog toga ne mogu da ćutim - ispričao je u martu u svojoj sramnoj ispovesti bivši robijaš.

- Ako uradim bilo koje krivično delo, neka me terete, ali od toga nema ništa. Takvo delo nikada više ne bih mogao da uradim. Porodica bi me se odrekla ako bih nešto slično ponovo uradio - slagao je Jovanović a da nije ni trepnuo.

On je u razgovoru s novinarom Kurira otkrio i da mu je u zatvoru bilo bolje nego na slobodi.

foto: Kurir

- Satanizovali su me, a ja nisam imao priliku da se branim - bez imalo srama rekao je Jovanović, a onda počeo da se jada kako ne može da nađe posao i prehrani ženu i sebe.

- Meni je zbog pisanja medija rasturen brak i ne volim da upiru prstom u mene. Zato sada 13 kilometara do Niša idem biciklom, a ne autobusom. Uđem u autobus, čujem iza sebe, ogovaraju me... I stvarno se bojim za svoju bezbednost, jer svako na ulici može da mi bilo šta uradi, a ja ne smem da se branim, zato sada ne želim da me slikate - rekao je Ninoslav, koji je osam meseci posle ovih reči ponovio monstruozno krivično delo i ugrozio život nedužne devojčice Monike, čija je sudbina i dalje neizvesna.

Tražio drugu šansu

On je ispričao i da od izlaska iz zatvora ide kod psihijatra i guta lekove, koje nikada ranije nije pio. Rečenica koju je silovatelj izgovorio - „Čoveku treba dati drugu šansu“ - sada ledi krv u žilama.

- Od svega mi je najviše krivo što mi je porodica trpela zbog te hajke - rekao je Ninoslav u svojoj šokantnoj ispovesti.

O nadimku

NIJE MI MILO ŠTO ME ZOVU BERBERIN

Komentarišući svoj nadimak, Jovanović je rekao da mu uopšte nije milo što ga zovu Malčanski Berberin, tvrdeći da su mu taj nadimak dali novinari.

Izopačena ličnost

MAJKA GA TUKLA, ON VEZIVAO BRATA

Rođaci Ninoslava Jovanovića ranije su pričali da je on kao dečak bio zlostavljan u selu.

- Mnogo puta je dobio batine kao mali, a to se nastavilo i kad je izrastao u momka. On je bio tunjav dečak i dešavalo se da devojčice nahuškaju dečake na njega, pa ga oni prebiju. I majka ga je mnogo tukla i maltretirala. Zatvarala ga je u mračnu sobu, šišala... S druge strane, on je maltretirao svog devet godina mlađeg brata. Vezivao ga je za kvaku, zaključavao u podrum, vezanog konopcem ga je spuštao s krova do ulaza u kuću... Mislimo da se sve ovo dešava iz neke osvete majci i deci iz sela koja su ga maltretirala, ali ovo što radi je izopačeno - ispričala je svojevremeno rođaka i dodala da je Jovanović lečen od poremećaja ličnosti.

Negirao krivicu

SVE MI JE MONTIRANO

Govoreći o poslednjem slučaju seksualnog uznemiravanja žena, Jovanović je rekao da mu je slučaj montiran.

- Hajka na mene je počela marta prošle godine, kada je na televiziji javnost upozorena da sam ja na slobodi. Tada sam se zaposlio, počeo normalno da živim. Na Fejsu sam stupio u kontakt s devojkom iz Smederevske Palanke. Posle nekih poruka ona mi šalje podatak da ima 23 godine i još neke stvari, ali i da joj uplatim kredit. Vidim da je neka prevara, ali nastavljamo da komuniciramo. Posle toga, ona mi traži još para i ja tu prekidam kontakt. Zbog toga dolazim iza rešetaka. Hapse me 26. oktobra na pravdi boga, zbog poruka toj ženi, a zaista ništa nisam kriv u tom slučaju. Ravno 155 dana sam proveo u zatvoru zbog osobe kojoj oči nisam video, a koja mi je čak rekla da želi da se uda - ispričao je on.

Kurir.rs/E.K./ Foto: Privatna arhiva, Facebook

 
 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...