Najnovije vesti

KURIR NA LICU MESTA

(KURIR TV) EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE IZ URGENTNOG: Nataša izbliza, pogledajte njeno lice... Crne naočare nije skidala, a ovo je trenutak kad je izašla posle dodatnih pregleda (VIDEO)

Stars

Ispod velikih tamnih naočara nazirale su se ogrebotine i modrice ispod levog oka... Bila je potresena, bleda i odsutna, povraćala je i ima potres mozga...

1 / 20 Foto: Vladimir Šporčić

Pevačicu Natašu Bekvalac rano jutros pretukao je suprug Luka Lazukić, nakon čega je završila u Urgentnom centru, ali ovog popodneva ponovo se tamo vratila radi dodatnih pregleda i ispitivanja.

Ona je oko 16 sati ponovo stigla u Urgentni centar i evo kako izgleda posle jutrošnjeg nasrtaja.

foto: Vladimir Šporčić

Nataša se u Urgentnom centru na dodatnim pregledima i dijagnostici zadržala nepun sat, posle čega je u pratnji sestre Kristine izašla i sela u tamnosivi automobil NS registracija. Nijednog trenutka sa lica nije skidala crne naočare.

 

foto: Vladimir Šporčić

U međuvremenu, kako Kurir saznaje, njen suprug Luka Lazukić je priveden u Novom Beogradu, u stanu svojih roditelja, gde je otišao posle jutrošnjeg napada, a potom je usledilo njegovo odvođenje u policijsku stanicu.

1 / 10 Foto: Vladimir Šporčić

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, Nataša se drugi put u Urgentni vratila zbog snimanja rendgenom jer joj je ponovo pozlilo pošto je zadobila potres mozga i noćas povraćala. Ispod crnih naočara naziralo se izuzetno bledilo, modrica i ogrebotina s leve strane. Delovala je odsutno i potreseno, a iz Urgentnog je izašla u pratnji sestre Kristine, prijatelja i najverovatnije advokata.

 

Podsetimo, ona je nešto pre 16 časova snimljena kako izlazi iz svog stana u elitnom beogradskom naselju Dedinje, u pratnji sestre Kristine.

Nju je, kako je Kurir već pisao, u ranim jutarnjim satima pretukao muž Luka Lazukić, a razlog svađe su ljubavne poruke koja je pronašla u njegovom telefonu.

 

Prema novim zakonskim odredbama koje se tiču porodičnog nasilja, za lakše telesne povrede nasilniku je zaprećena kazna zatvora od 3 meseca do 3 godine, koja može biti i uslovna, a za teške telesne povrede od dve godine do 10 godina zatvora.

 

(Kurir.rs/Foto: Vladimir Šporčić)

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

(KURIR TV) PRVI SNIMAK NAKON ŠTO JE SUPRUG NASRNUO NA NJU: Nataša Bekvalac otišla u Urgentni centar

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...