Najnovije vesti

POLICIJA JE KRALJICU SILIKONA JURILA 3 MESECA: Tijana Đuričić skinuta s poternice
Foto: Nebojša Mandić

Pojavila se pred Višim sudom u pratnji advokata

POLICIJA JE KRALJICU SILIKONA JURILA 3 MESECA: Tijana Đuričić skinuta s poternice

Crna Hronika

Za Tijanom Đuričić (27), poznatijom kao "kraljica silikona", bila je raspisan poternica, zbog neodazivanja suđenjima, koju je juče sud povukao.

Ona se juče napokon pojavila pred Višim sudom u Beogradu, gde joj se sudi zbog optužbi da je 2015. godine, sa dvojicom pomagača, otela i mučila svoju podstanarku Jelenu M. u svojoj kući u Mirijevu.

 

foto: Nebojša Mandić

 

"Kraljica silikona" je na pretres došla iz Austrije, i to kao slobodna građanka, iako je sud za njom bio raspisao poternicu. Na pitanje sudije zbog čega je policija nije privela na granici, s obzirom na to da je za njom još u decembru 2017. bila potraga na snazi, Tijana je odgovorila da joj je na graničnom prelazu uručen poziv za sud.

 

"Preksinoć sam doputovala iz Austrije, i to zbog ovog suđenja. Tamo su me zadržali, ali me nisu lišavali slobode. Poslali su neku depešu i nakon nekoliko sati uručili su mi poziv za suđenje i pustili su me", objasnila je Đuričićeva.

 

KRALJICA SILIKONA NA LEČENJU: Tijana Đuričić može da završi u zatvoru, evo i kako!

 

Ona je sudiji rekla i zbog čega je napustila boravište, a da prethodno o tome nije obavestila sud u skladu sa zakonom, pošto je optužena za krivično delo.

 

foto: Stefan Jokić

 

"Nisam znala da moram da obavestim sud o napuštanju zemlje i izvinjavam se zbog toga. Otišla sam u Austriju u oktobru prošle godine i nisam znala da ću se ovoliko zadržati. Tamo sam bila iz privatnih razloga, ali mi se zdravstveno stanje zakomplikovalo. Imala sam ginekoloških problema, pa sam morala da ostanem na lečenju", rekla je Tijana i zamolila sud da ukine poternicu za njom.

 

Borivoje Borović, advokat Tijane Đuričić, rekao je da su oni osam dana pre raspisivanja poternice za Tijanom sudu dostavili lekarsku dokumentaciju.

 

TIJANI ĐURIČIĆ ODLOŽENO SUĐENJE ZA OTMICU: Kraljica silikona izmenila lični opis

 

"Ona je bila ozbiljno bolesna i u bolnici. Sada će biti u Beogradu i redovno će se odazivati na pozive suda", rekao je Borović.

 

foto: Marina Lopičić

 

Sudija je pristala da povuče poternicu za starletom i napomenula da će tražiti izveštaj od MUP-a radi dobijanja odgovora na pitanje zbog čega Tijana nije bila privedena na graničnom prelazu. Jučerašnje suđenje odloženo je uprkos tome što se Tijana Đuričić pojavila. Ovoga puta u sud nisu došli Goran Bursać i Ljubiša Prodanović, koji se terete da su pomogli Tijani da otme i muči Jelenu M.

 

KRALJICA SILIKONA: Nevina sam, majke mi!

 

"Troje optuženih terete se da su na prevaru odveli oštećenu u Mirijevo, gde su je vezali, tukli i šišali. Razlog za mučenje bio je taj što je Tijana optužila Jelenu M. da joj je ukrala šifru za Fejsbuk", podseća izvor.

 

(Kurir.rs/Alo/Marija Ivanov/Foto: Nebojša Mandić)

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

ŠOKANTNO: Tijana Ajfon objavila snimak na kom PUŠI MARIHUANU

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...