Najnovije vesti

BLISTAVI DUBAI I ATRAKTIVNE EGZOTIČNE DESTINACIJE PO NIKAD NIŽIM CENAMA I UZ ODLIČNE SAJAMSKE POGODNOSTI!
Foto: Promo

BLISTAVI DUBAI I ATRAKTIVNE EGZOTIČNE DESTINACIJE PO NIKAD NIŽIM CENAMA I UZ ODLIČNE SAJAMSKE POGODNOSTI!

Stars

Iskoristite preostale dane sajma turizma i rezervišite svoje putovanje iz snova uz do sada najniže cene i dodatne popuste! Iz „Travelland-a“ stiže ŠOK AKCIJA gde u Dubai možete otputovati već za 339€, a ako želite da posetite neke daleke egzotične destinacije, očekuju vas do sada neviđene pogodnosti!

Svetlucavi Dubai, oduševiće vas svojim nestvarnim arhitektonskim poduhvatima, mešavinom različitih kultura, uzbudljivim sadržajima, ali najviše od svega, svojim dugim peščanim plažama i toplim morem. Ako planirate put u Dubai u periodu od 19.3. do 20.5., očekuje vas ŠOKANTNA AKCIJA , jer to putovanje možete priuštiti po ceni nikad nižoj na turističkom tržištu, već od 339€! Jako je privlačna uskršnja i prvomajska ponuda koja obuhvata putovanje u trajanju od 5 ili 6 dana i polaske 27. 4., 29.4. i 2.5. i košta već od 459€! Tokom sajma imate pravo na dodatnih 150€ popusta po rezervaciji! Atraktivna je takođe i ponuda koja uključuje polaske i šestodnevni ili osmodnevni boravak tokom marta i aprila, čija je cena već od 465€. Pored ovih aktuelni su i regularni polasci sa dužinom boravka 5,6,8 ili 10 dana po ceni već od 409€, a za svaku od navedenih ponuda važi i dodatni sajamski popust od 100€ po rezervaciji!

 

foto: Promo
foto: Promo

Još jedan dragulj Persijskog zaliva čeka samo na vas ovog proleća. U pitanju je prestonica Katara, najbogatije države sveta, Doha. Na jednoj strani staro gradsko jezgro sa uskim krivudavim ulicama i brojnim tradicionalnim tržnicama i dućanima, a na drugoj visoke moderne građevine i neverovatni arhitektonski poduhvati koji svoje postojanje duguju crnom zlatu. Tokom proleća, Dohu možete posetiti po ceni već od 299€. Aktuelna je čak i prvomajska ponuda po ceni već od 339€, a za rezervacije tokom sajma turizma možete ostvariti i 100€ dodatnog popusta!

 

foto: Promo

Budite svedoci neponovljive igre prirode i ljudskih ruku u bajkovitoj Kapadokiji i posetite jedini grad na dva kontinenta, Istanbul, vekovima oblikovan od strane mnogih civilizacija po ceni već od 299€! Uz to, prilikom uplate aranžmana za vreme trajanja sajma, ostvarićete 50€ dodatnog popusta po rezervaciji!

 

foto: Promo

 

Na obalama Karipskog mora možete uživati u poznatom letovalištu Meksika, Kankunu, po ceni već od 899€! Severoistočno, od ostrva Velikih Antila, veliki broj posetilaca toplo dočekuju po svemu autentična Kuba, koju do 20.3. možete posetiti po ceni već od 1259€, a od 27.3. do 13.6., po ceni već od 999€. Po svojim atrakcijama ne zaostaje ni Dominikanska Republika, čije živopisno letovalište Punta Kana možete posetiti po ceni već od 1629€! Ako se odlučite za neku od pomenutih destinacija u toku sajma, ostvarićete dodatnih 100€ popusta po rezervaciji!

 

foto: Promo

U Maroku, zemlji neverovatnih kontrasta, možete se naći i na obali okeana, vrhovima planina, na vrelom pesku pustinje, u oazama, prostranim vinogradima ili na cvetnim poljima izrazitih kolorita. Veliki carski gradovi svedoče o burnoj istoriji ovih prostora, a opet hvataju korak sa savremenim svetom. Upoznajte jednu sasvim drugačiju kulturu po ceni već od 549€, a rezervacijom do kraja sajma ostvarujete dodatni popust od 100€!

 

foto: Promo

Indijski okean krije mnoštvo bisera turizma, čija skoro netaknuta priroda i tradicija lokalnog stanovništva fasciniraju svakog gosta koji se otisne u ove krajeve. Svoje posetioce željno iščekuju bele peščane plaže Zanzibara, dostupne po ceni već od 599€. Pravi tropski raj naćićete na plažama Mauricijusa. Ugodna tropska klima, duge peščane plaže, očaravajuća priroda, gorske stene, tirkizno plavo more, mnogobrojni vodopadi, lepota bogatog podvodnog sveta, kao i odlična gastronomija su razlog sve veće popularnosti ovog ostrva. Za ljubitelje avanture, i za romantične duše, Mauricijus je dostupan po ceni već od 1099€. Rezervisanjem putovanja za vreme trajanja sajma, možete ostvariti popust od 50€ po osobi. Čarolije Sejšela, sa „Travelland-om“, možete otkriti po ceni već od 969€, a ukoliko poželite da se izolujete u tropskim krajevima, a i u kratkom vremenskom preoidu da se nađete na obe Zemljine hemisfere, idite na Maldive. Ostrva male nadmorske visine, svega 2 m iznad nivoa okeana, a neverovatne lepote sada su dostupna po ceni već od 1069€! Za sve avanturiste koji uživaju dok istražuju prirodne lepote tropskih predela, naselja i kulturu lokalnog stanovništva, „Travelland“ nudi uzbudljive kružne ture po Šri Lanci po ceni već od 729€. Požurite jer uplatom nekog od pomenutih aranžmana u toku sajma ostvarujete pravo na dodatnih 100€ popusta po rezervaciji!

 

foto: Promo

 

Uvek nasmejano stanovništvo Tajlanda, poželeće vam toplu dobrodišlicu i otkriće sve čari njihove živopisne zemlje. Ukoliko poželite da Vaskrs i Prvi maj proslevite na najvećem tajlandskom ostrvu Puket, ne propustite sjajnu ponudu po ceni već od 699€, a ako rezervišete putovanje u toku sajma, možete ostvariti 150€ dodatnog popusta! Pored ove aktuelne su i druge ponude, po ceni već od 589€, a za rezervacije dok traje sajam turizma, očekuje vas 100€ dodatnog popusta!

 

foto: Promo

Jednu od najatraktivnijih oaza tropske Indonezije predstavlja ostrvo Bali. Prepoznatljiva arhitektura sjedinjena sa živopisnim pejzažima netaknute prirode ostaje u sećanju svakome ko se bar jednom zatekao na ovom bajkovitom ostrvu. Uzbudljivu avanturu možete doživeti po ceni već od 439€, a po rezervaciji do kraja sajma ostvarujete pravo na dodatnih 100€ popusta!

 

1 / 22 Foto: Promo

Zbog trajanja sajma i isteka sajamskih popusta, agencija „Travelland“ će raditi u subotu od 09-20h i u nedelju od 10-19h.

 

Zainteresovani rezervacije mogu vršiti u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/

 

Foto: Promo

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...