Najnovije vesti

OSTAJU PLAKATI RATKA MLADIĆA NA ZGRADI OPŠTINE ISTOČNO NOVO SARAJEVO: Zamenićemo ih slikama u prirodnoj veličini i u boji!
Foto: Slobodna-bosna.ba

ne pada mu na pamet da ih skine

OSTAJU PLAKATI RATKA MLADIĆA NA ZGRADI OPŠTINE ISTOČNO NOVO SARAJEVO: Zamenićemo ih slikama u prirodnoj veličini i u boji!

Bosna i Hercegovina

Posle pojavljivanja plakata s likom Ratka Mladića na prozorima zgrade Opštine Istočno Novo Sarajevo, predsednik te opštine Ljubiša Ćosić poručio je da oni neće biti uklonjeni, već da će biti zalepljene veće slike i to u boji.

"Ratko Mladić bio je general Vojske Republike Srpske, vojske u kojoj su bili naši očevi, braća i prijatelji koji su branili, odbranili i na kraju stvorili Republiku Srpsku", rekao je Ćosić.

 

On je dodao da su te fotografije zalepljene u periodu kada se očekivala presuda Mladiću pred Haškim sudom, koji je, kako kaže, očigledno doneo političku presudu, kao i da su fotografije bile vid podrške.

 

"Ako naše kolege Bošnjaci i Hrvati misle da su u pravu kada prave ovakve priloge i konstantno nas osuđuju za neke činove, onda su se grdno prevarili", naglasio je Ćosić.

 

Ćosić je istakao "da i njega, kao čoveka, vređa to što kada prolazi kroz Federaciju BiH na slobodi vidi brojne zločince koji su počinili zlodela nad srpskim narodnom, a za to nikada nisu kažnjeni".

 

Kurir.rs/Slobodna-bosna.ba

Foto: Slobodna-bosna.ba

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

KURIR TV VESTI: LEDENI DANI U SRBIJI! Evo kada će biti toplije?

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...