PEVAČICA PROMENILA PROFESIJU: Ivana Šašić uzgaja svinje u Šapcu!
Foto: Kurir

stars patrola

PEVAČICA PROMENILA PROFESIJU: Ivana Šašić uzgaja svinje u Šapcu!

Stars -

Ivana Šašić odlučila je da okači mikrofon o klin i da se bavi stočarstvom i poljoprivredom. Pevačica se početkom juna iz Beograda vratila u rodni Šabac, gde na svom imanju uzgaja svinje, ovce, koze, patke, guske, piliće, kokoške. Tu je zasadila paradajz, tikvice, krastavce i sve to prodaje.

foto: Kurir

Buduća učesnica rijalitija "Zadruga 4" se na ovaj korak odlučila zbog toga što, kako kaže, više nema leba od pevanja. Šašićeva je odmah shvatila da neće biti laka borba protiv nevidljivog neprijatelja - kovida 19, zbog čega je rešila da menja profesiju. Ekipu Kurir Starsa ugostila je na svom imanju i pokazala nam kako izgleda njen novi posao.

foto: Kurir

- E, pa dobro mi došli, dragi moji kurirci. Izvolite na moj ranč - poželela nam je dobrodošlicu i odmah nas odvela do svinjca. - Ovde nema šminke, firmirane garderobe i svega onoga na šta je estrada navikla. Ovde moji prasići gazduju, a ja im pevam. Pa kad nemam kome da pevam, barem da pevam onima od kojih živim - mojim prasićima. A tek kako oni umeju da zapevaju. Evo, imam jedno žuto svinjče, njega zovem Đilas, po političaru Draganu Đilasu - priča pevačica dok nas sprovodi po imanju.

foto: Kurir

A u svinjcu sve pod konac, što bi se reklo, kao u apoteci. Ivana ima 80 prasića, 20 ovaca i mnogo živine, o kojima brine po ceo dan. - Verujte da mi ništa nije teško. Radim sa elanom. Odlično nam ide prodaja, jer vodimo računa o životinjama na pravi način. Ovo je biznis i od ovoga se živi u teškim vremenima. Pevala sam državnicima, kriminalcima, raznim slojevima društva i uopšte se ne stidim što sam okačila mikrofon o klin i počela drugi biznis. Lako ću ja da se latim mikrofona, ali teško je vreme došlo, ko zna kada će estrada početi da nastupa. Ovo je sigurno parče hleba - kaže Ivana.

foto: Kurir

Ona ima pomoć supruga Bojana, koji o svemu vodi računa i pomaže joj da namiri stoku. Šašićeva kaže da sa patkama ima odličnu komunikaciju. - Pa naravno. Mi se odlično razumemo. Ja ih obilazim po ceo dan, a stižem i da vodim brigu o deci - priča ona.

foto: Kurir

U to smo se i uverili. Ivana je za našu ekipu pripremila bogatu trpezu - domaću bistru supu, tikvice na roštilju, meso, krompir, sir i domaći kolač. - Kod mene se zna red. Niko iz moje kuće nije otišao a da nije poslužen - zaključuje ona.

Ljiljana Stanišić / foto: Kurir

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track