Najnovije vesti

SAČEKUŠA USRED DANA  BEOGRAĐANKA RANJENA ISPRED SVOJE ZGRADE: Direktorka banke izrešetana zbog preljube?!
Foto: Privatna arhiva, Kurir

SUMNJIVO

SAČEKUŠA USRED DANA BEOGRAĐANKA RANJENA ISPRED SVOJE ZGRADE: Direktorka banke izrešetana zbog preljube?!

Crna Hronika

Ljubica Mićić (40), direktorka filijale jedne banke na Novom Beogradu, ranjena je juče u sačekuši u Banjskoj ulici na Zvezdari u Beogradu! Na Ljubicu je nepoznati muškarac ispalio tri hica iz pištolja iz neposredne blizine, pa pobegao motorom u pravcu Ulice Dimitrija Tucovića.

Krupnije građe

- Muškarac krupnije građe oko sedam sati dovezao se motorom u Banjsku ulicu, koja je jednosmerna. Ušao je iz suprotnog smera i parkirao se preko puta Mićićkinog „mercedesa“. Sve vreme je imao kacigu. Dok je čekao da se ona pojavi, sišao je s motora, motao se okolo i gledao u pravcu zgrade u kojoj žrtva živi, a koja je 200 metara udaljena od mesta pucnjave - kaže izvor i dodaje da je Ljubica došla do kola oko 7.30.

- Najverovatnije je krenula na posao. Uspela je da otvori vrata i kad je htela da uđe, napadač joj je prišao i ispalio tri hica u desnu potkolenicu, seo na motor i otišao - priča sagovornik.

Pucnjava koja je juče uznemirila stanovnike Banjske ulice liči na mafijašku sačekušu.

Jauala od bolova POMINJALA ŽENU

Ranjavanje direktorke banke videla je komšinica koja je juče ujutru šetala psa.

foto: Jelena Rafailović

- Jasno sam videla krupniju osobu obučenu u crno i s kacigom kako prilazi Ljubici i puca. Čula sam tri pucnja. Rekla bih po konstituciji da je muškarac u pitanju. Ljubica je pala pored kola, počela je da jauče, noga joj je bila krvava. Vrištala je da je mnogo boli. Komšije su donele peškire, podvezali smo joj ranu da ne iskrvari. Bila je svesna sve vreme i pominjala je neku ženu, ali nisam razumela zašto - kaže izvor.

- Motiv se ispituje. Ranjena žena ne želi da sarađuje sa istražiteljima, tako da im nije ukazala na moguće razloge napada. Ovde se očigledno radi o opomeni - kaže izvor i dodaje da se istraga vodi u više pravaca.

- Jedan pravac usmeren je na Ljubičin privatni život, a drugi na poslovni. Ne isključuje se mogućnost da je ranjena iz ljubomore. Ona je lepa i uspešna žena, razvedena je. Moguće je da je ušla u ljubavnu vezu s nekim zauzetim muškarcem, pa da je prevarena ili ostavljena žena na ovaj način želela da joj se osveti - kaže izvor i nastavlja:

Razvedena

- Pod lupom istražitelja su i Ljubičin posao u banci, pa istražitelji ne odbacuju ni mogućnost da je neki nezadovoljni klijent ili poslovni saradnik rešio da joj se osveti.

Komšije kažu da je Ljubica divna žena.

- Živi s ćerkom, koja je trenutno na letovanju. Razvedena je, ali je s bivšim u odličnim odnosima. Ne verujemo da je reč o porodičnom nasilju. Pada nam na pamet da su je pomešali s nekim - kaže on.

Hronologija napada na direktorku banke

foto: Kurir
foto: Kurir
foto: Kurir
foto: Kurir

Kurir.rs/Jelena Rafailović Foto: Privatna arhiva, Kurir

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...