BIVŠI ŠEF UKP SE ZA NEKOLIKO MESECI 31 PUT SASTAO SA VELJOM NEVOLJOM I EKIPOM: Nalazili su se u šteku gde su DOVODILI ŽRTVE
Foto: Starsport©, Printscreen Studio B

ŠOKANTNO SAZNANJE

BIVŠI ŠEF UKP SE ZA NEKOLIKO MESECI 31 PUT SASTAO SA VELJOM NEVOLJOM I EKIPOM: Nalazili su se u šteku gde su DOVODILI ŽRTVE

Crna Hronika -

Doskorašnji šef kriminalističke policije u Beogradu, Ilija Milačić, uhapšen je zbog sumnje da je odavao službene tajne mafijaškom klanu Veljka Belivuka.

Naime, postoje ozbiljni dokazi da se Milačić samo u poslednjih nekoliko meseci čak 31 put tajno nalazio sa Belivukom i njegovim saradnicima.

Neki od tih susreta dešaval su se u mafijaškom šteku "bunkeru" na stadionu Partizana, gde su pripadnici klana Velje Nevolje svirepo mučili kasapili svoje žrtve.

Navodno, uhapšeni Milačić je u nekoliko navrata na sastanke sa mafijašima išao u društvu jednog visoko pozicioniranog funkcionera MUP, čije se ime drži u tajnosti.

Podsećanja radi, Milačić je u nedelju saslužan u Višem javnom tužilaštvu, gde je negirao da je odavao službene tajne. Nakon saslućanja, određen mu je pritvor do 30 dana. Ako bude osuđen, preti mu šest meseci do osam godina zatvora.

Kurir.rs/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track