Najnovije vesti

VANJA HADŽOVIĆ O SVOM PRISUSTVU U KRAUN PLAZI: Spletom okolnosti sam se našla u pogrešno vreme na pogrešnom mestu
Foto: Privatna Arhiva

HAPŠENJE ŠKALJARACA

VANJA HADŽOVIĆ O SVOM PRISUSTVU U KRAUN PLAZI: Spletom okolnosti sam se našla u pogrešno vreme na pogrešnom mestu

Crna Hronika


 

Vanja Hadžović, bivša potpredsednica omladine SPS u Zemunu i nekadašnja savetnica u Ministarstvu spoljnih poslova, potvrdila je za Kurir da ju je policija legitimisala prilikom hapšenja četvorice muškaraca, navodno bliskih škaljarskom klanu, ali tvrdi da privedene ne poznaje odranije.

Prema njenim rečima, dala je izjavu policiji i objasnila da se našla „u pogrešno vreme na pogrešnom mestu“.

foto: Privatna Arhiva

- Tačno je da sam bila prisutna tokom hapšenja četvorice muškaraca. Nesrećnim spletom okolnosti sam se našla u pogrešno vreme na pogrešnom mestu. Te ljude nisam poznavala, upoznala sam ih te večeri, jer me drugarica pozvala da odemo na piće zajedno - rekla je Hadžovićeva za Kurir.

Podsetimo, u hotelu „Kraun plaza“ 7. februara policija je u spektakularnoj akciji uhapsila trojicu crnogorskih državljana Nemanju Mišurovića (36), Miljana Milića (27) i Bajana Ajkovića (35), kao i Sinišu Kačavendu (42) iz Banjaluke. Tokom pretresa na krovu hotela pronađen je pištolj, za koji se sumnja da je pripadao privedenima.

- Osumnjičenima je određen pritvor do 30 dana. Istražitelji proveravaju da li su planirali likvidaciju - dodaje izvor.

Kako je Kurir pisao, 7. februara uveče policija je u hotelskoj sobi legitimisala i „državnu starletu“, kako su mediji prozvali Vanju Hadžović, ali ona nije privedena sa osumnjičenima.

(Kurir.rs / J. S. / Foto:Privatna Arhiva)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...