EKSKLUZIVNO! OVO JE ŽENA KOJA JE ZAVADILA DEJANA SAVIĆEVIĆA S DECOM! Bila udata za kriminalca, predaje u srednjoj školi
Foto: Privatna Arhiva, Dragan Kadić

SAVIĆEVIĆEVA PARTNERKA IMA BURNU PROŠLOST

EKSKLUZIVNO! OVO JE ŽENA KOJA JE ZAVADILA DEJANA SAVIĆEVIĆA S DECOM! Bila udata za kriminalca, predaje u srednjoj školi

Fudbal -

Nepomirljive razlike... Jelena Babić iz Podgorice navikla je da živi na visokoj nozi, što se fudbalerovoj ćerki Tamari i sinu Vladimiru, koji su prilično skromni, ne sviđa.

Mnoge je iznenadila vest da se Dejan Savićević nije pojavio na svadbi ćerke Tamare Savićević jer ona ne govori sa svojom maćehom, a Kurir otkriva ko je misteriozna žena koja je zavadila fudbalskog asa s decom.

foto: Printscreen Instagram

Reč je o Jeleni Babić iz Podgorice, koja se sa predsednikom Fudbalskog saveza Crne Gore zabavlja nekoliko godina. I pre nego što se upustila u vezu sa Savićevićem, atraktivna Crnogorka bila je udata za čoveka koji se bavio kriminalom, zbog čega je završio u zatvoru. Oni imaju maloletnu ćerku, koju Dejo Genije obožava, a Babićeva je inače zaposlena kao profesor u Elektrotehničkoj školi u Podgorici, gde se vodi kao specijalista primenjenog računarstva.

Upućena u sve

- Jelena je navikla da živi na visokoj nozi oduvek, pa po tome bira društvo i partnere. Imala je turbulentan ljubavni život s bivšim suprugom, koji se bavio nezakonitim radnjama. Bila je upućena u njegove posle od samog početka, ali kasnije je sve to počelo da joj smeta. Nakon njihovog razvoda, oko Jelene su se muvali opasni momci, ali ona je ušla u vezu sa Savićevićem, koji joj pruža sve što poželi.

Nerazdvojni... Dejan i Jelena
Nerazdvojni... Dejan i Jelenafoto: Dragan Kadić, Printscreen/ Instagram

Celo leto provode uživajući na njegovoj jahti. Odavno se zajedno pojavljuju na javnim skupovima i privatnim proslavama - otkriva naš izvor i dodaje da fudbalerova deca iz braka s Valentinom Brajović od samog početka nemaju lep odnos s maćehom:

Narušeni odnosi... Dejan Savičević sa ćerkom Tamarom i sinom Vladimirom
Narušeni odnosi... Dejan Savičević sa ćerkom Tamarom i sinom Vladimiromfoto: Privatna Arhiva

- Tamari i Vladimiru smeta što se njihov otac bahati s novcem i partnerki udovoljava u svemu. U Podgorici svi znaju da su Dejova deca izrasla u dobre i normalne ljude. Bez obzira na njihove finansijske mogućnosti, nikada se nisu bahatili u društvu, ne voze ni besne automobile, niti na njima puca brendirana garderoba.

Veoma su skromni i sve daju za bliske ljude, a mnogima su čak materijalno pomagali od svog džeparca. Mnogi kažu da su oni totalna suprotnost od maćehe, koja voli da bude u centru pažnje. Tamara je više puta ocu govorila: „Tata, Jelena te samo koristi“, ali on nije hteo da je posluša, već su se uvek raspravljali.

Razdor

Podsetimo, Dejo se na ćerkinoj svadbi u nedelju nije pojavio jer mu je ona zabranila da dođe s devojkom, zbog čega se on povukao i rekao da neće ni on prisustvovati ukoliko Jelena ne bude uz njega.

Bivša supruga Vanja

LJUBAV NA PRVI POGLED, DVOJE DECE, PA RAZVOD

Dejan Savićević bio je oženjen Valentinom Brajović, od koje se razveo pre nepunih 20 godina i koja mu je rodila Vladimira i Tamaru. Početkom devedesetih, kada je Dejo postao fudbalska zvezda, ugostio je novinare u svom domu, a lepa Valentina, zvana Vanja, otkrila je tada kako su se upoznali.

foto: Privatna Arhiva

- Oboje smo iz Titograda (sada Pogorica, prim. aut.), stanovala sam pored stadiona, ali nikad nisam išla na utakmice i fudbal me nije interesovao. Sve se promenilo kada me je jedan drug upoznao s Dejanom - ispričala je Vanja i dodala da je to bila ljubav na prvi pogled.

Kurir.rs/ Marija Dejanović Foto: Privatna arhiva/ Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track